ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-2: Διακοπή στο παιχνίδι

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-2: Διακοπή στο παιχνίδι

Φίλαθλοι μπήκαν στο γήπεδο

 

Στο 89ο λεπτό διακόπηκε το παιχνίδι, καθώς, με αφορμή την αποβολή του Μακ, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ άρχισαν να πετάνε φωτοβολίδες. Ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι και τα ΜΑΤ έχουν παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο

Στο πρώτο μέρος του ημιτελικού μεταξύ ΠΑΟΚ-και Ολυμπιακού, που διεξήχθη στην Τούμπα, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα στο 9ο λεπτό. Μπαλιά βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού προς τον Μακ, ο οποίος τη δέχτηκε και πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Καπίνο για το τέρμα.
Στο 27ο λεπτό, οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν με γκολ του Εστεμπάν Καμπιάσο μετά από κόρνερ του Φουστέρ και οι δυο ομάδες έφτασαν στο ημίχρονο ισόπαλες.

Στο 57′ ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Νταβίντ Φουστέρ, που κινήθηκε έξυπνα μέσα στην περιοχή του δικεφάλου του Βορρά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη.

Η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο μετατράπηκε σε περιστατικό, όταν ο Μάρκο Σίλβα δέχτηκε στην πλάτη του ένα μπουκάλι με νερό. Αμέσως άρχισαν οι διαμαρτυρίες και ο διαιτητής προειδοποίησε ότι στο επόμενο περιστατικό θα διακόψει το παιχνίδι.

Ο Ρομπερτ Μακ αποβλήθηκε στο 89ο λεπτό και κατευθύνθηκε εκνευρισμένος εκτός αγωνιστικού χώρου εκνευρισμένος. Αμέσως υπήρξε αναταραχή στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι άρχισαν να πετάνε φωτοβολίδες. Ο διαιτητής της αναμέτρησης διέταξε τη διακοπή του αγώνα, καθώς προηγουμένως είχε κάνει σχετικές προειδοποιήσεις. Οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και τα ΜΑΤ έλαβαν εντολή να παραταχθούν μέσα στο γήπεδο.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έφυγαν τρέχοντας για τα αποδυτήρια, ενώ ακολούθησαν η διαιτητική ομάδα και οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Μένει να φανεί αν η διακοπή αυτή θα είναι οριστική ή όχι.
Πηγή protothema.gr

Comments are closed.