Οι συσκέψεις Τρέμη – Καψή και η ενημερωτικιά γάτα Αγκύρας

Τρέμη - Καψής - γάτα

Όλο το παρασκήνιο για τη στάση της δημοσιογράφου στο κανάλι

Μετά τη γάτα των Ιμαλαΐων και τις μυστικές συναντήσεις του ιστορικού εκδότη με τον ανερχόμενο πολιτικό ηγέτη… Το αμέσως επόμενο μεγάλο θέμα των media είναι αν η Όλγα Τρέμη συμμετέχει στη μεσημεριανή σύσκεψη του MEGA ή όχι! Και φυσικά με όλα τα παρελκόμενα, δηλαδή, μιλάει η Τρέμη με τον Καψή και τον Σπυρόπουλο ή τους σνομπάρει; Κι αν δεν μιλάνε, πώς συνεννοούνται για να ετοιμάσουν το δελτίο ειδήσεων; Βάζουν τις γάτες τους ή επιστρατεύουν άλλα κατοικίδια;

Το Enimerosi24 αναζήτησε επίμονα τις απαντήσεις στα καυτά μιντιακά ερωτήματα των ημερών και πλέον είναι σε θέση να αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο. Σημειώνουμε από την αρχή ότι σημαντικός αρωγός στην όλη προσπάθεια ήταν κατοικίδιο λευκού χρώματος της οικογένειας των Αιλουροειδών, μεσαίου μήκους τρίχωμα και με διαφορετική απόχρωση σε κάθε του μάτι! Προφανώς κάποιος ειδικός θα επέμενε ότι πρόκειται για γάτα Αγκύρας. Θα συμφωνήσουμε, συμπληρώνοντας ότι το συμπαθές τετράποδο κυκλοφορεί πέριξ του καναλιού, αλλά και εντός, γνωρίζοντας όσα δεν γνωρίζει ούτε ο νοικοκύρης!

Λοιπόν σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βοηθούντος και του συμπαθούς τετράποδου που μάτια έχει και μιλιά δεν έχει… Η Όλγα Τρέμη πράγματι δεν συμμετέχει στη μεσημεριανή σύσκεψη, διότι απλούστατα δεν είναι απαραίτητη η παρουσία της! Η γάτα της γειτονιάς που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα υποστηρίζει οτι κάθε διευθυντής ενημέρωσης έχει τον τρόπο του… Ετούτος ο νέος – λέει, στη σύσκεψη συζητάει περισσότερο τα τεχνικά θέματα με τους ρεπόρτερ (ποιος θα βγει ποτέ και τέτοια)… Άρα η παρουσία της anchorwoman ειναι περιττή, που δεν σκαμπάζει και απο τεχνικά θέματα όπως μας κάρφωσε η γάτα με μια δόση κακεντρέχειας! Λες και επειδή εκφωνεί δελτίο ειναι υποχρεωμένη να ξέρει και μοντάζ! Πρέπει να πούμε σε αυτό το σημείο ότι το εξυπνοπούλι η γάτα αγνοεί ότι η δημοσιογράφος γαλουχήθηκε στις εφημερίδες και ουχι στα τηλεοπτικά πλατό! Ψιλά γράμματα όμως για μια γάτα που ελάχιστα γνωρίζουμε για το πώς έφθασε από τα βάθη της Τουρκίας στη Μεσογείων!

Προχωράμε όμως στο ρεπορτάζ για το MEGA και θα τα πούμε σε άλλη ανάρτηση για τη διαδρομή της γάτας και για το πώς βρέθηκε στην περιοχή που απέχει ελάχιστα απο την έδρα του ΔΟΛ στη Μιχαλακοπούλου, αλλά και το περίφημο διαμέρισμα κατασκευής του 2011 πίσω απο την Αμερικανική Πρεσβεία με το ασανσέρ για αυτοκίνητα.

Μαθαίνουμε λοιπόν οτι ο Μανώλης Καψής όταν τελειώνει η σύσκεψη συναντά την Τρεμη και συζητούν για το δελτίο. Σε αυτές τις πιο κλειστές συσκέψεις συμμετέχουν ο Σπυρόπουλος, ενίοτε και κάποιος άλλος διευθυντής ή αρχισυντάκτης! Σημαντική λεπτομέρεια κατά τη γάτα που γνωρίζει όσο κανένας άλλος τι γίνεται στον όροφο των ειδήσεων, γιατί είναι και ενημερωτικιά κατά το μνημονιακιά που είπε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Καρανίκας για την Πόπη Τσαπανίδου… Οι τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ Τρέμη – Καψή στη διάρκεια της ημέρας για το δελτίο ειδήσεων… Ξεπερνούν – σου λεει, τις 30 κλήσεις την ημέρα για να συνεννοηθούν!

Πέρα όμως από τις συσκέψεις και το ποιος συμμετέχει, αλλά και τα κουτσομπολιά που γεμίζουν τις μιντιακές στήλες… Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA το τελευταίο διάστημα δεν είναι το καλύτερο… Κι αυτό ειναι το πρόβλημα. Συμφωνεί και η γάτα. Δεν είναι λοιπόν το αν συμμετέχει η Ολγα Τρέμη στη μεσημεριανή σύσκεψη. Άλλωστε η δημοσιογράφος όπως αποκαλύπτουμε ειναι σε διαρκή συνεννόηση με τον Μανώλη Καψή, συζητούν όλοι μαζί αμέσως μετά… Αποδεικνύοντας οτι αλλού θα πρέπει να αναζητηθεί η αιτία του προβλήματος!

Comments are closed.