Ο Γιάννης μελετά Χατζηνικολάου με ολίγη από fb

Χατζηνικολάου - Πρετεντέρης

Άκοπα έβγαλε τις στήλες μιας εβδομάδας στα ΝΕΑ

Αυτό θα πει μελέτη, όχι αστεία! Την εμπέδωσε! Σχεδόν απέξω πρέπει να έμαθε ο Γιάννης Πρετεντέρης τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας στον πρώην τηλεοπτικό του αντίπαλο στη μεταμεσονύχτια ζώνη της Δευτέρας, Νίκο Χατζηνικολάου! Δεν έχει πια το άγχος του ανταγωνισμού… Επιπλέον αποδεσμεύτηκε από την υποχρέωση της Δευτεριάτικης «Ανατροπής»… Και έκτοτε παρακολουθεί τον «Ενικό», ανελλιπώς και εξαντλητικά! Αυτό τουλάχιστον προκύπτει παρατηρώντας κανείς την αρθρογραφία του στην τελευταία σελίδα των «ΝΕΩΝ» καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας που σήμερα φθάνει στο τέλος της.

Προφανώς ο Γιάννης Πρετεντέρης σε μια προσπάθεια να τιμήσει το συνάδελφό του και εκδότη της «Real News», (γιατί άραγε όμως, για τα… γκολ που του έχει βάλει;), σχεδόν όλες τις ημέρες ασχολείται αποκλειστικά με το τι είπε ο πρωθυπουργός στην εκπομπή του STAR!

Δείτε και μόνοι σας ένα μικρό δείγμα της αρθρογραφίας του δημοσιογράφου αυτή την εβδομάδα

Ο Γιάννης μελετά Χατζηνικολάου με ολίγη από fb

 

Ο Γιάννης μελετά Χατζηνικολάου με ολίγη από fb

 

Έτσι στο χθεσινό του άρθρο, αφού εξάντλησε (μαζί με το κοινό του;) τη συνέντευξη του Νίκου Χατζηνικολάου που έκανε ρεκόρ τηλεθέασης, σχολιάζοντας για πολλοστή φορά τα περί «ανάστασης της οικονομίας» που είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην εκπομπή του STAR… Το γύρισε στα ευφυολογήματα!

Από αυτά που βρίθουν στο Διαδίκτυο και στα social media. Χαρακτηριστική η ατάκα για να φτιάξεις συκώτι που πρώτο-ανέβασε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κοτταρίδης στο Facebook: «Μείναμε στην Ευρώπη, αλλά μας πέταξαν έξω από τα Βαλκάνια»!

Ο Γιάννης μελετά Χατζηνικολάου με ολίγη από fb

 

Είναι φανερό ότι ο Γιάννης Πρετεντέρης τη βρήκε πρωτότυπη και γουστόζικη – όπως άλλωστε και η πλειοψηφία των χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα, με αποτέλεσμα να την υιοθετήσει για τη στήλη του! Αυτό όμως θα πει άκοπα και αβάδιστα!

Ο Γιάννης μελετά Χατζηνικολάου με ολίγη από fb

Comments are closed.