Προβληματισμός στον ΟΤΕ TV με την απόφαση Κοντονή να διακόψει το κύπελλο Ελλάδας

ΟΤΕ TV

Μεγάλο το πλήγμα για διαφημιστές και στοιχηματατζήδες…

Πλήθος οι χαμένοι στο χώρο των media (με την ευρύτερη έννοια του όρου), από την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή να ματαιώσει τους αγώνες του κυπέλλου Ελλάδας, μετά τα επεισόδια στην Τούμπα… Ενώ την ίδια ώρα προβληματισμός επικρατεί για το τι θα γίνει με το συμβόλαιο ανάμεσα στον ΟΤΕ TV και την ΕΠΟ για τη μετάδοση των αγώνων.

Αν και το μέγεθος της ζημιάς είναι δύσκολο να υπολογιστεί… Πολλοί θεωρούν ότι μπορεί να αγγίξει ακόμη και τα 100.000.000 ευρώ!

Οι διαφημίσεις, οι χορηγίες, το στοίχημα, δηλαδή μια ολόκληρη αλυσίδα, ων εκ ουκ έστιν αριθμός, που εμπλέκεται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο… αναμένεται να πληγεί άμεσα από την απόφαση της κυβέρνησης να διακόψει το κύπελλο Ελλάδας!

Έτσι, εκτός από την ΕΠΟ, μια σειρά από επαγγελματίες του χώρου είναι στα… κάγκελα με τον Σταύρο Κοντονή που ακόμη δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη!

Πάντως για την ιστορία να θυμίσουμε ότι μετά την ακύρωση από τα δικαστήρια της σύμβασης της Media Goal ltd… Τα δικαιώματα της μετάδοσης του κυπέλλου Ελλάδας για την τρέχουσα περίοδο η ΕΠΟ με απευθείας ανάθεση τα έδωσε στον ΟΤΕ TV… προκαλώντας την οργή της Forthnet!

Comments are closed.