Τα «πιπεράτα» ενσταντανέ πριν το Συμβούλιο των Αρχηγών

“Χρόνια πολλά Κυριάκο”, “Πάνο κάνεις δίαιτα;”, “Να μη λένε ότι δεν μιλιόμαστε”…

Τροφή για συζήτηση στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια και αποκαλυπτικά στιγμιότυπα που απαθανάτισε ο φακός των φωτορεπόρτερ έδωσε η εμφάνιση των πολιτικών αρχηγών κατά την άφιξή τους στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς και οι διάλογοι που είχαν μεταξύ τους τα στελέχη της κυβέρνησης και των κομμάτων, λίγο πριν από την έναρξη του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών.

Κυριάκος - Τσίπρας - Καμμένος - Κουτσούμπας

Την παράσταση έκλεψε ο φιλικός διάλογος που είχαν ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όταν ο Αλέξης Τσίπρας ευχήθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά του, με τον πρόεδρο της ΝΔ να του απαντά: «Πλησιάζουμε τα 50!».

Ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ είχε εγκάρδια χειραψία με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη και θερμή αγκαλιά με την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσήλθε με έναν ογκώδη μπλέ φάκελο στον οποίο είχε τις προτάσεις της ΝΔ για το προσφυγικό, ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης, είχε μαζί του το μαύρο σακίδιό του.

Ευδιάθετη και εντυπωσιακή εμφνίστηκε με λευκό σακάκι, η μοναδική γυναίκα πολιτική αρχηγός Φώφη Γεννηματά ενώ χαμογελαστός μπήκε στο Μαξίμου και ο γεν. γραμ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Θεοδωράκης: Πάνο κάνεις δίαιτα;- Καμμενος: Έχω χάσει 19 κιλά!
Στην εμφανή εμφανισιακή αλλαγή του προέδρου των ΑΝΕΛ εστίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης, που τον ρώτησε ευθέως αν κάνει δίαιτα και ο Πάνος Καμμένος του απάντησε πως έχει χάσει 19 κιλά.

«Έσπασε ο πάγος»
«Γιώργο, έλα να βγάλουμε μια φωτογραφία μαζί, να μη λένε ότι δεν μιλιόμαστε», είπε η Όλγα Γεροβασίλη απευθυνόμενη στον Γιώργο Κουμουτσάκο, ο οποίος της απάντησε: «Μπορεί να είμαι Μανιάτης, αλλά δεν κρατάω βεντέτες».

Σημειώνεται ότι στο προηγούμενο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών η κυβερνητική εκπρόσωπος πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση, είχε σχηματίσει πηγαδάκι με δημοσιογράφους και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ την κατηγόρησε ότι κάνει προσπάθεια προκατάληψης των όσων θα συμβούν και θα ειπωθούν.
Πηγή ethnos.gr

Comments are closed.