Λάθος του Τσίπρα να μοιράσει τριαντάφυλλα σε τουρκάλες δημοσιογράφους

Λάθος του Τσίπρα να μοιράσει τριαντάφυλλα σε τουρκάλες δημοσιογράφους

Λίγα 24ώρα μετά το λουκέτο στη «ΖΑΜΑΝ» από τις τουρκικές αρχές

Λάθος του Αλέξη Τσίπρα να μοιράσει τριαντάφυλλα μαζί με τον Νταβούτογλου σε τουρκάλες δημοσιογράφους με αφορμή την 8η Μαρτίου, όταν πριν λίγα 24ώρα οι τουρκικές αρχές έκλεισαν την εφημερίδα «ZAMAN» και τοποθέτησαν κρατικό διαχειριστή!

Επιπλέον θα μπορούσε να είχε αναβληθεί για κάποια άλλη στιγμή η υπογραφή της συμφωνίας συνεργασίας του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων με το πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας ANADOLU.

Εξαιρετικά κακό timing που δίνει δικαίωμα για κακούς συνειρμούς!

Για αυτό και οι  ευθύνες των συμβούλων του έλληνα πρωθυπουργού είναι τεράστιες… Αφού όφειλαν να τον προστατεύσουν και να μην τον εκθέσουν… Κυρίως με τη συμμετοχή του στη σαφώς υστερόβουλη πρωτοβουλία του τούρκου πρωθυπουργού να μοιράσει τριαντάφυλλα στις γυναίκες των οποίων τα δικαιώματα στην Τουρκία καταπατιούνται, είτε είναι δημοσιογράφοι είτε οτιδήποτε άλλο!

Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει και την ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ διαστάσεων υποκρισία της Ευρώπης, απέναντι στο μεγαλομανή σουλτάνο Ερντογάν που χλευάζει μια ολόκληρη ήπειρο (με αφορμή το θέμα των προσφύγων) και φυλακίζει στη χώρα του όποιον διαφωνεί μαζί του!

Comments are closed.