Θύμα των τηλεοπτικών του εμφανίσεων ο Μουζάλας

ΜΜΕ

Ο πραγματικός ένοχος που απειλεί διαρκώς πολιτικούς και δημοσιογράφους

Η ΝΔ πιάνεται από του Μουζάλα τα γένια και ο Καμμένος προσπαθεί να συγκρατήσει το ακροατήριο του που όλο και λιγοστεύει… Διότι δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να μην καταλαβαίνει ότι ο Μουζάλας είπε την (αλά Νταλάρα) «ακατανόμαστη» λέξη εκ παραδρομής και αφού ο ίδιος έσπευσε να πει αμέσως «συγγνώμη λάθος» και η κυβέρνηση το ίδιο έκανε άρα το θέμα έπρεπε να είχε λήξει.

Αν σώνει και καλά έπρεπε να φύγει ο Μουζάλας τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ο Καμμένος θα έπρεπε να θέτουν ζητήματα κακών χειρισμών του στο προσφυγικό και όχι μια λεκτική γκάφα. Αυτό που έχει περάσει ασχολίαστο είναι γιατί ο Μουζάλας υπέπεσε σε αυτή την γκάφα. Η απάντηση είναι απλή.

Διοτι είναι ένας άνθρωπος κοντά στα 70 που βρίσκεται εδώ και λίγες εβδομάδες 24 ώρες το 24ωρο όρθιος ταξιδεύοντας σε Ελλάδα και Ευρώπη και τρέχοντας από νησί σε νησί και από hot spot σε hot spot ενώ παράλληλα πραγματοποιεί συσκέψεις προσπαθώντας να οργανώσει ένα πραγματικό χάος και επιπλέον, είτε επειδή το θέλει ο ίδιος είτε επειδή πιέζεται, δίνει σχεδόν κάθε μια ώρα κάποια συνέντευξη ή κάνει κάποια επίσημη δήλωση. Ήταν επόμενο μέσα σε αυτό το περιβάλλον κάποια στιγμή να κάνει το λάθος και να πετάξει κάποιο μαργαριτάρι όπως συνέβη με την περίφημη πλέον αναφορά του για τη «Μακεδονία», αντί Σκόπια ή ΠΓΔΜ στη χθεσινοβραδινή εκπομπή του Σκάι.

Είναι το ίδιο ακριβώς πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι οι πολιτικοί, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και λοιποί δημοσιολογούντες που βρίσκονται κολλημένοι μπροστά σε μια κάμερα ή ένα μικρόφωνο όλη μέρα. Είτε κάποια στιγμή κάνουν λεκτικές γκάφες είτε το χειρότερο έχουν πει τόσα πολλά που κάποιες φορές ξεχνούν τι έχουν πει σε προηγούμενο χρόνο για ένα ζήτημα και κάποια στιγμή για το ίδιο ζήτημα κάνουν τις αντίθετες δηλώσεις.

Ηθικό δίδαγμα; Σταματήστε όλοι να μιλάτε όλη μέρα στα ΜΜΕ και απλά κάντε τη δουλειά σας! Οι υπουργοί στα καθήκοντα τους, οι δημοσιογράφοι στο ρεπορτάζ τους και οι καλλιτέχνες στα σήριαλ, τα θέατρα και τα μαγαζιά που εργάζεστε.

Comments are closed.