Η Formula 1 στην ΕΡΤ2 και την ΕΡΤ HD

Η Formula 1 στην ΕΡΤ2 και την ΕΡΤ HD

Σήμερα 20 Μαρτίου στις 14:00

Η Formula 1 επιστρέφει στις συχνότητες της Δημόσιας Τηλεόρασης. Από εδώ, όπου για πρώτη φορά έφτασε πανελλαδικά το σήμα των Γκραν Πρι στα σπίτια των Ελλήνων, θα μπορέσουν οι φίλοι του αθλήματος να παρακολουθήσουν από την ΕΡΤ2 και για πρώτη φορά από ελεύθερη συχνότητα σε ανάλυση υψηλής ευκρίνειας, από την ΕΡΤ HD, τα 21 Γκραν Πρι του φετινού πρωταθλήματος.

Οι 22 μονομάχοι των 11 ομάδων δίνουν το πρώτο τους ραντεβού στη μακρινή Αυστραλία με την αδρεναλίνη να βρίσκεται στα ύψη. Στην πανέμορφη πίστα του Άλμπερτ Παρκ στη Μελβούρνη, αρχίζει ένα ταξίδι που θα επισκεφτεί 5 ηπείρους πριν να ρίξει την αυλαία του στις 27 Νοεμβρίου στο μαγευτικό Άμπου Ντάμπι. Μέχρι τότε, 3 εκατομμύρια άνθρωποι θα έχουν παρακολουθήσει από κοντά τα δρώμενα στις πίστες του πλανήτη, ενώ άλλα 400 εκατομμύρια μοναδικοί τηλεθεατές θα περιοριστούν στους δέκτες των τηλεοράσεών τους.

Η Δημόσια Τηλεόραση σας προσκαλεί να γίνετε μέρος αυτής της μεγάλης οικογένειας των τηλεθεατών του δημοφιλέστερου σπορ του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Νιώστε το αίμα να κυλά γρηγορότερα στις φλέβες σας σε κάθε μία από τις συνολικά 20.961 στροφές του πρωταθλήματος, σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας, από την EΡTHD.

Πρεμιέρα με το εναρκτήριο Γκραν Πρι του φετινού πρωταθλήματος, σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση, στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής 20 Μαρτίου. Το σόου της Formula 1 θ’ αρχίσει στις 2 το μεσημέρι με τα τεκταινόμενα των κατατακτήριων δοκιμών. Καλεσμένοι οι Κωνσταντίνος Μαρκουίζος, γνωστότερος ως Ιαβέρης «Junior» και η δημοσιογράφος του ειδικού Τύπου, Πόπη Παπαμιχαήλ. Στα μικρόφωνα οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Νίκος Κορόβηλας και Ηλίας Παπαϊωάννου.

Comments are closed.