Στον Εισαγγελέα το πόρισμα για ΕΡΤ

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών η νέα έκθεση επιθεώρησης ελέγχου του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για την ΕΡΤ

Παραδόθηκε στον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο και στον Αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού Τηλέμαχο Χυτήρη και εστάλη στον Εισαγγελέα η έκθεση επιθεώρησης ελέγχου των Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για την ΕΡΤ. Η έκθεση έχει αντικείμενο:

1. Τις διαδικασίες ανάθεσης, εκτέλεσης και παραλαβής μικτών τηλεοπτικών παραγωγών για την ένταξη τους στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ ΑΕ από το έτος 2006 έως τον Απρίλιο του 2010.
2. Την εκτέλεση σύμβασης χορηγίας μεταξύ ΕΡΤ ΑΕ και ανώνυμης εταιρείας, με ημερομηνία 15-8-2009.
3. Τον έλεγχο της υλοποίησης των προτάσεων έκθεσης επιθεώρησης που γνωστοποιήθηκε στην ΕΡΤ ΑΕ με έγγραφο του Ειδικού Γραμματέα Σ.Ε.Ε.Δ.Δ. στις 29-03-2007.
Η έκθεση διαβιβάστηκε επίσης στα αρμόδια όργανα της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. για την άσκηση πειθαρχικών διώξεων κατά τεσσάρων υπεύθυνων υπαλλήλων οι οποίοι εξακολουθούν να υπηρετούν.
Από την έκθεση επιθεώρησης ελέγχου συμπεραίνονται τα ακόλουθα:

ΜΙΚΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ (ελέγχθηκαν λεπτομερώς οι 13 μικτές τηλεοπτικές παραγωγές που υλοποιήθηκαν από τη Γενική Δ/νση Τηλεόρασης και από την Γενική Δ/νση Προγράμματος της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.) Για τη συνέχεια της ανακοίνωσης κλικ εδώ.

Comments are closed.