Ένα κοριτσάκι για τους γονείς που έχασαν τα τρία παιδιά τους στην πτήση MH17

Ζευγάρι από τη δυτική Αυστραλία που έχασε και τα τρία του παιδιά κατά τη συντριβή της πτήσης MH17 της Malaysia Airlines το 2014 στην Ουκρανία ανακοίνωσε σχεδόν δύο χρόνια μετά την τραγωδία τη γέννηση του τέταρτου παιδιού του.

Ένα κοριτσάκι για τους γονείς που έχασαν τα τρία παιδιά τους στην πτήση MH17Το υπουργείο Εξωτερικών Υποθέσεων και Εμπορίου της Αυστραλίας έδωσε στη δημοσιότητα ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνει ότι οι γονείς Άντονι Μέισλιν και Μαρίτ Νόρις έφεραν την Τετάρτη στον κόσμο το τέταρτο παιδί τους, την Βάιολετ Μέι Μέισλιν.

Τα τρία πρώτα παιδιά του ζευγαριού, όπως και ο πατέρας της Νόρις Νικ, έχασαν τη ζωή τους όταν το Boeing 777, που είχε αναχωρήσει από το Άμστερνταμ για την Κουάλα Λουμπούρ, καταρρίφθηκε καθώς πετούσε πάνω από την Ουκρανία στις 17 Ιουλίου του 2014.

Είναι ένα «απίστευτο δώρο» λέει για τη γέννηση της Βάιολετ το ζευγάρι.

Ένα κοριτσάκι για τους γονείς που έχασαν τα τρία παιδιά τους στην πτήση MH17

«Η γέννηση της Βάιολετ είναι η απόδειξη της πεποίθησής μας ότι η αγάπη είναι πιο δυνατή από το μίσος» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ζεύγους.

«Ακόμη ζούμε με τον πόνο, αλλά η Βάιολετ και η γνώση ότι και τα τέσσερα παιδιά μας είναι μαζί μας πάντα φέρνει φως στο σκοτάδι μας» προσθέτουν στην ανακοίνωση.

Και οι 298 επιβαίνοντες στην πτήση MH17 σκοτώθηκαν. Μεταξύ αυτών βρίσκονταν 38 Αυστραλοί πολίτες.
Πηγή in.gr

Comments are closed.