Μισό εκατομμύριο είδε τον Κοκό

 

Κοκό

Τραπεζώματα σε σπίτια στη Μάνη, Καλαμάτα και Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη

Ανεξάρτητα από το δημοψήφισμα (όχι το περσινό)… Ανέκαθεν λεγόταν, αλλά υπήρχε και η αίσθηση στην ατμόσφαιρα που συνόδευε αυτή τη φήμη ότι στην Ελλαδα ζει και αναπνέει μια σημαντική μερίδα πολιτών που ακόμη και σήμερα δηλώνουν “βασιλικοί” και επιθυμούν την επιστροφή του Κωνσταντίνου! Μπορεί με τα χρόνια οι εκδηλώσεις των οπαδών του στέμματος να έχουν ατονίσει, μιας και οι περισσότεροι είναι εξαιρετικά μεγάλοι σε ηλικία ή έχουν πεθάνει… Ωστόσο σε περιοχές της νότιας Πελοποννήσου, αλλά και σε ορισμένες της βορείου Ελλάδας ακόμη και σήμερα τα μνημόσυνα των γονιών και η ονομαστική εορτή του τέως γίνονται αφορμή για μάζωξη!

Μαθαίνουμε λοιπόν οτι εχθές το βράδυ με αφορμή τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου στον ΣΚΑΙ σε κανα δυο χωριά της Μάνης και σε κάποια σπίτια της Καλαμάτας… Συγκεντρώθηκε κόσμος για να την παρακολουθήσει!

Πάντως τα νούμερα τηλεθέασης επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον του κόσμου να ακούσει τον Κωνσταντίνο, αφού όπως προκύπτει από τα στοιχεία, μισό εκατομμύριο Ελλήνων παρακολούθησε τη συνέντευξη του τέως βασιλιά! Συγκεκριμένα την είδαν 509.000 τηλεθεατές συγκεντρώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης 15,9%. Το μεγαλύτερο ποσοστό 23,6% σημειώθηκε στις ηλικίες 65+, ενώ γεωγραφικά το μεγαλύτερο ποσοστό καταγράφηκε στη Θεσσαλονίκη με 16,7%!

Comments are closed.