Τραγωδία με δύο προσφυγόπουλα στην Πέτρα Πιερίας

Πνίγηκαν σε αρδευτικό κανάλι
Σε τραγωδία εξελίχθηκε το παιχνίδι για δύο προσφυγόπουλα στην Πέτρα Πιερίας, που βρήκαν φρικτό θάνατο όταν βούτηξαν σε αρδευτική δεξαμενή για να κολυμπήσουν με τους φίλους τους.

Τραγωδία με δύο προσφυγόπουλα στην Πέτρα Πιερίας Τα δύο προσφυγόπουλα από το Ιράκ, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν 11 και 14 ετών, έπαιζαν κοντά σε αρδευτικό κανάλι που κατέληγε σε μεγάλη δεξαμενή νερού.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, ομάδα παιδιών ξεκίνησε από τον καταυλισμό –που βρίσκεται σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου- για να παίξουν όλα μαζί κοντά στο αρδευτικό κανάλι. Όπως όλα δείχνουν, αποφάσισαν να παραβιάσουν το συρματόπλεγμα για να κάνουν μια βουτιά για να δροσιστούν.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ξαφνικά έχασαν τα παιδιά από τα μάτια τους και αμέσως άρχισαν να φωνάζουν σε βοήθεια.

Ένας ιδιώτης δύτης προσπάθησε να ανασύρει τα παιδιά από την δεξαμενή αλλά ήταν ήδη αργά. Οι σοροί των παιδιών ανασύρθηκαν λίγη ώρα αργότερα με τη βοήθεια της πυροσβεστικής, που έφτασε άμεσα στο σημείο. Τα άψυχα κορμάκια τους παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ για να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, όπου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή.
Πηγή ethnos.gr

Comments are closed.