Ο Ξενόπουλος του MEGA δεν βρίσκει τη διοίκηση να συνεννοηθεί…

Ο Ξενόπουλος του MEGA δεν βρίσκει τη διοίκηση να συνεννοηθεί…

Αλλά προγραμμάτισε δυο πρεμιέρες για τους καύσωνες που έρχονται

Μπορεί το MEGA να παραπαίει με απόφαση των μετόχων του… Μπορεί ο διευθυντής προγράμματος Λοΐζος Ξενόπουλος να μην ξέρει σε ποιον να απευθυνθεί για να αλλάξει μια επανάληψη και να βάλει μια άλλη στη θέση της, δεδομένου ότι η διοίκηση του καναλιού έχει παραιτηθεί… Ωστόσο έχουν προγραμματίσει για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δυο νέες πρεμιέρες ξένων σειρών, εκ των οποίων η μία είναι σούπερ ντούπερ!

Βεβαίως τα «junkies» με τις ξένες σειρές δεν περιμένουν το μεγάλο κανάλι και μάλιστα στη φάση που είναι για να δουν το πολυβραβευμένο «Master of Sex» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Ιουνίου τα μεσάνυχτα, το έχουν «κατεβάσει» στο Διαδίκτυο… Αλλά η προσπάθεια του καναλιού κρίνεται φιλότιμη, να «ταΐσει» – ακόμη και τώρα, το όποιο κοινό του έχει απομείνει με ποιοτική τηλεόραση!
Η άλλη σειρά που κάνει πρεμιέρα λίγο νωρίτερα είναι ένα τούρκικο σαπούνι – λέγεται «Kara Sevda» (μπλιάχ) – και προφανώς προορίζεται για τον άμαχο πληθυσμό στους καύσωνες που έρχονται! Και από ό,τι ακούμε θα είναι τέσσερις με πέντε στη διάρκεια του καλοκαιριού που το θερμόμετρο θα χτυπήσει 40άρια (άσχετο)!

Ελπίζουμε οι μέτοχοι να μην έχουν άλλα σχέδια (από αυτά του Ξενόπουλου εννοούμε…)!

Comments are closed.