Πέθανε η κόρη του Νίκου Νικολόπουλου

Συγκλονίζει ο αποχαιρετισμός της μητέρας της…

«Έφυγε» πολύ πρόωρα από τη ζωή η 17χρονη κόρη του Νίκου Νικολόπουλου, Νίκη, που το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου του Ρίου.

Νίκος Νικολόπουλος

Την είδηση δημοσιοποίησε η μητέρα της, Τασία Μανωλοπούλου, στο Facebook, αποχαιρετώντας την κόρη της με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα.

Την ίδια ανάρτηση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς ακολούθους του και ο Νίκος Νικολόπουλος. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κηδεία της 17χρονης θα τελεστεί αύριο στις 17:00 στον Άγιο Ανδρέα της Πάτρας.

Οι γονείς της Νίκης είχαν εκφράσει δημόσια την επιθυμία τους να δωρίσουν τα όργανα της κόρης τους, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Η ανάρτηση της μητέρας της

«Άγγελος ήρθες … Άγγελος έφυγες … Σπουδαία έζησες και ακομα πιο σπουδαία πας εκει ψηλα … Η ψυχή σου δεν ταίριαξε ποτε στον κόσμο μας αλλα με το σώμα σου ίσως βοήθησεις κάποιους άλλους να ζήσουν πιο αξιοπρεπή κ εύκολη ζωη …. Ειμαι πολυ περήφανη για σένα … σε ευχαριστώ που ήρθες …. σε ευχαριστω για όσα μας έδωσες … σ αγαπάω απέραντα …εισαι η Νικη μου … η Νικήτρια ! (3/3/2000 – 6/6/2016) και για πάντα».

Συλλυπητήρια στην οικογένεια Νικολόπουλου από τον πολιτικό κόσμο

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ν. Νικολόπουλου για την απώλεια της μικρής Νίκης εξέφρασαν μέλη της πολιτικής σκηνής της χώρας.

«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για την απώλεια της δεκαεπτάχρονης κόρης του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου. Η Νίκη μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τη μάχη της ζωής, όμως η ίδια χάρη στο μεγαλείο ψυχής των γονιών της, θα δώσει δώρο ζωής σε συνανθρώπους μας» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανακοίνωσή του.

Τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια της κόρης του κ. Νικολόπουλου εξέφρασε και η Ένωση Κεντρώων.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος ανέφερε: «Νίκο και Τασία τα πιο θερμά συλλυπητήρια από όλους μας για τον άδικο χαμό της Νίκης σας. Ο Θεός να σας δώσει δύναμη και παρηγοριά».
Πηγή ethnos.gr

Comments are closed.