Επενδύει στη μυθοπλασία και υπόσχεται ασφάλεια στις πληρωμές

Αρναούτογλου - Ζέτα - Λιάγκας

Τα κενά του MEGA σχεδιάζει να εκμεταλλευθεί ο ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν

Τα κενά που έχει προκαλέσει η υπολειτουργία του MEGA και κυρίως στο κομμάτι της μυθοπλασίας, θα επιχειρήσει να εκμεταλλευθεί ο ΑΝΤ1 το επόμενο διάστημα… Επενδύοντας σε νέες σειρές για την επόμενη σεζόν, αλλά και στη συνέχιση όσων επιτυχημένων σίριαλ πρόβαλε φέτος.

Σημαντικό δέλεαρ για το κανάλι του Αμαρουσίου η ασφάλεια που μπορεί να προσφέρει σε ηθοποιούς και λοιπούς συντελεστές, σε σχέση με το MEGA που αδυνατεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του… Έτσι, δημιουργοί και ηθοποιοί αντιμετωπίζουν τον ΑΝΤ1 ως τη σίγουρη και ασφαλή λύση για να μη χάσουν τα χρήματά τους. Σε αυτό το περιβάλλον το κανάλι θα επιχειρήσει να κάνει δυναμική εκκίνηση με ένα μείγμα προγράμματος που θα έχει από όλα!

Στα δυνατά του χαρτιά ξεχωρίζουν η νέα σειρά του Θοδωρή Πετρόπουλου με τους Ζέτα Μακρυπούλια, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Μαρία Καβογιάννη, Παντελή Καναράκη… Αλλά και η μεταφορά στη μικρή οθόνη του βιβλίου «Πέντε κλειδιά» από τη συγγραφέα των best sellers Λένα Μαντά.

Παράλληλα στο νέο πρόγραμμα του καναλιού για την επόμενη σεζόν αναμένεται να συνεχιστούν οι επιτυχίες «Ταμάμ», «Μπρούσκο», «Δίδυμα φεγγάρια» και «Συμμαθητές».

Επίσης το πράσινο φως έχει πάρει και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την εκπομπή του «Τhe 2night Show» που εκτός από τις υψηλές τηλεθεάσεις κατάφερε να μονοπωλήσει τις συζητήσεις φιλοξενώντας αμφιλεγόμενους καλεσμένους με ακραίες απόψεις. Φυσικά θα συνεχιστεί και η απογευματινή του εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του έτους.

Τέλος βέβαιη θεωρείται η παρουσίαση ενός βραδινού show από τον Γιώργο Λιάγκα.

Comments are closed.