Με πολιτικό όρκο αγώνα οι τρεις εκλεγμένοι της Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας

Ανακοίνωση

Για πρώτη φορά η Αντικαπιταλιστική Αριστερά συμμετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων εκπροσωπούμενη από τον σύμβουλο Πέτρο Κωνσταντίνου και τις κοινοτικές συμβούλους Τάνια Βριζάκη και Νανά Εφραιμίδου.

Επειδή δεν πιστεύουμε ότι ο ρόλος των εκλεγμένων συμβούλων είναι να αντλούν δύναμη από τα κινήματα και να τα διαχειρίζονται, αλλά να στηρίζουν τα κινήματα και να μπαίνουν στην υπηρεσία τους αγωνιζόμαστε και διαδηλώνουμε υπέρ της μονιμοποίησης των Συμβασιούχων στο Δήμο Αθηναίων που πρόκειται να απολυθούν και ζητάμε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΑΝΙΑΣ ΒΡΙΖΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑΝΑΣ ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ, ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ»:

“Η σημερινή ορκωμοσία της δημοτικής αρχής του «Καλλικράτειου» πλέον Δήμου Αθηναίων γίνεται μέσα στην πιο δύσκολη, τουλάχιστον από τη μεταπολίτευση και μετά, κατάσταση για τους εργαζόμενους της χώρας, ντόπιους και μετανάστες. Η κατάσταση αυτή είναι αποτέλεσμα της εφαρμογής του αντεργατικού μνημονίου που επέβαλε το ελληνικό κεφάλαιο και η Ευρωπαϊκή Ένωση και εφαρμόζει πειθήνια η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τους συνοδοιπόρους της ΝΔ και ΛΑΟΣ..
Για τη συνέχεια κλικ εδώ.

Comments are closed.