Πώς ο Σταύρος Θεοδωράκης έσωσε πέρυσι τη χώρα!

Σταύρος Θεοδωράκης - Κοσιώνη

Το ανακοίνωσε ο ΣΚΑΙ

Ναι λέμε… Το ανακοίνωσε απόψε στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων η Σία Κοσιώνη. Δεν το αποκάλυψε, το ανακοίνωσε. Η διαφορά είναι σαφής: στο πρώτο προϋποθέτει να κάνεις ρεπορτάζ, στη δεύτερη περίπτωση, αρκεί ο Σταύρος να σου πει τι έγραψε στο Facebook και συ απλώς να το διαβάσεις λιγάκι δραματοποιημένα… Λίγο σαν θρίλερ δηλαδή!

Και από κει λοιπόν που κάποιοι χλεύαζαν την 7ώρη διαπραγμάτευση του Τσίπρα με τους θεσμούς για την περιβόητη συμφωνία… Μαθαίνουμε τώρα ότι αν δεν υπήρχε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην επίσης 7ώρη συνεδρίαση των αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας την επομένη του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος… Εμείς τώρα δεν θα υπήρχαμε!

Απόδειξη; Το είπε ο ΣΚΑΙ λέμε, που το έγραψε ο Σταύρος στο Facebook… Εκεί που όλοι εμείς οι κοινοί θνητοί βάζουμε φωτογραφίες με τα μαγιο μας και χαριεντιζόμαστε με τους δήθεν φίλους μας… Ο μεγάλος Σταύρος γράφει ιστορία… Αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη πέρυσι το καλοκαίρι.

Με άλλα λόγια αν δεν ήταν ο Σταύρος να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι, με αποτέλεσμα να ραΐσει το δαχτυλίδι και να αφήσει σημάδι στο μαόνι του προεδρικού λέγοντας  με βλοσυρό ύφος στον Αλέξη την κρίσιμη στιγμή της 7ώρης συνεδρίασης «Αν θέλετε να πει ο καθένας τη δική του ιστορία ας το κάνουμε, αλλά η Ευρώπη περιμένει ένα ‘’ναι’’ ή ένα “όχι”»! τώρα η Ελλαδίτσα θα είχε δραχμούλα!

Ουάου που θα έλεγε μέρες που είναι και ο Βαρουφάκης!

Comments are closed.