Από τη γάτα των Ιμαλαΐων στη γάτα του Αθηναϊκού Πρακτορείου

Από τη γάτα των Ιμαλαΐων στη γάτα του Αθηναϊκού Πρακτορείου

Ή αλλιώς όταν ο διευθυντής Μιχάλης Ψύλλος συνοδεύει τον πρωθυπουργό στην Κίνα

Οι φήμες ότι το Αθηναϊκό Πρακτορείο εντόπισε τη γνωστή γάτα των Ιμαλαΐων που κυκλοφορεί πέριξ της Μιχαλακοπούλου και την απαθανάτισε ανεβάζοντας τα πειστήρια στην αγγλική έκδοση του site του, συνοδεύοντας μια περυσινή φωτογραφία από το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα πριν το δημοψήφισμα, διαψεύδονται κατηγορηματικά!

Ωστόσο, άλλες πηγές – που επίσης δεν επιβεβαιώνονται, συγκλίνουν στην εκδοχή ότι πρόκειται για μήνυμα του ταξιδιάρη διευθυντή, (από το ταξιδιάρα ψυχή του Αγγελάκα), Μιχάλη Ψύλλου που συνοδεύει τον πρωθυπουργό στη μακρινή Κίνα, (αντί του αρμόδιου συντάκτη), για να μην ξεθαρρέψουν οι εργαζόμενοι και επιβεβαιωθεί η… παλιά κινέζικη παροιμία «όταν λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια»!

Επειδή ο γρίφος όμως εξακολουθεί να αναζητά απάντηση… Δύο φαίνεται να είναι οι πιθανές εκδοχές της γάτας που παρείσφρησε στη φωτογραφία και ανέβασε το πρακτορείο για να συνοδεύσει το ρεπορτάζ με τις δηλώσεις Σπίρτζη στην ΕΡΤ σχετικά με την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών… Είτε ο συντάκτης του κειμένου ήθελε να παρομοιάσει τον υπουργό με «γάτο», είτε έκανε μ@λ@κι@ και δεν πήρε χαμπάρι! Πάντως και στις δυο περιπτώσεις επιβεβαιώνεται τελικά ότι όταν λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια!

Comments are closed.