Happy Birthday ΣΚΑΙ

Happy Birthday ΣΚΑΙ

Γενέθλια για τον έναν χρόνο ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!

Απορία, ποια ακριβώς γενέθλια γιορτάζει ο ΣΚΑΙ αυτές τις ημέρες με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το δημοψήφισμα; Της εγκυρότητας, της αξιοπιστίας, της πολυφωνίας, της ελευθεροτυπίας ή του πλουραλισμού;

Δυστυχώς τα μόνα γενέθλια που ταιριάζουν στον ΣΚΑΙ τέτοιες ημέρες είναι της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ και του φόβου που σκόρπιζε από νωρίς το πρωί έως αργά τη νύχτα, στους τηλεθεατές του για να μην ψηφίσουν «ΟΧΙ»!

Και δεν αναφερόμαστε στις άθλιες αποφάσεις των πάσης φύσεως Πειθαρχικών… Διαχωρίζουμε τη θέση μας ρητά και κατηγορηματικά!

Μετά λοιπόν την απαραίτητη διευκρίνιση, επανερχόμαστε για να διαπιστώσουμε ότι η μόνη τούρτα, με το μοναχικό κεράκι επάνω της που ταιριάζει στον δήθεν πολυφωνικό ΣΚΑΙ που κόπτεται μη γίνει η χώρα Βόρεια Κορέα με τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή θεσπίζει κανόνες μετά από 25 χρόνια ανομίας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο είναι – όπως ήδη είπαμε, αυτή της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!

Της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ που προκύπτει από τα αδιαμφισβήτητα στοιχεία της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ του ΕΣΡ που δεν ψήφισε η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Δείτε στον πίνακα που ακολουθεί και θυμηθείτε το ρεκόρ αντικειμενικότητας του καναλιού πέρυσι τέτοιον καιρό που αξίζει πια να το γιορτάζουμε!

Για τη συγκέντρωση του ΝΑΙ αφιέρωσε: 7:15

Για τη συγκέντρωση του ΟΧΙ αφιέρωσε: 0

Τα συμπεράσματα δικά σας (για τα γενέθλια του καναλιού)!

Happy Birthday ΣΚΑΙ

Comments are closed.