Μητσοτάκης στη DW: «Δεν φοβάμαι το πολιτικό κόστος»

«Με τον Τσίπρα μας χωρίζει άβυσσος»

Σχέσεις εμπιστοσύνης χτίζει ο πρόεδρος της ΝΔ στις συναντήσεις στο εξωτερικό για την επομένη των εκλογών. Πότε θα γίνουν; Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει από τώρα παρών.

 

Κυριάκος

Οι εξελίξεις στην ΕΕ μετά το Brexit έχουν βγάλει προς το παρόν από το οπτικό πεδίο την ελληνική κρίση, αλλά πολλοί αναλυτές, Έλληνες και ξένοι, προδιαγράφουν με τα πιο μελανά χρώματα την περίοδο μετά το ερχόμενο φθινόπωρο για την ελληνική οικονομία. Οι λόγοι είναι πολλοί, με πιο σημαντικό ίσως την έλλειψη εμπιστοσύνης στο «αξιόπλοο» της κυβέρνησης Τσίπρα. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δίνουν σαφές προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου για τη ΝΔ, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προηγείται σταθερά στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός. “΄Άρωμα” νέων εκλογών στην Ελλάδα;

«Με τον Τσίπρα μας χωρίζει άβυσσος»
Συναντήσαμε τον πρόεδρο της ΝΔ για τη συνέντευξη στην Φραγκφούρτη. Αμέσως μετά θα πήγαινε στην Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα στο ραντεβού του με τον Μάριο Ντράγκι. Λόγω των τελευταίων δημοσκοπήσεων νιώθει μεγάλη ικανοποίηση για την αναγνώριση των προσπαθειών του, από την άλλη πιστεύει ότι όσο παραμένει αυτή η κυβέρνηση στην εξουσία, τόσο περισσότερο το κόστος για τη χώρα αυξάνεται.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 

Comments are closed.