Σάλος στη Βρετανία από την επίθεση της Άντρεα Λίντσομ μέσω… μητρότητας στην Τερέζα Μέι

Τερέζα Μέι - Άντρεα Λίντσομ

Οι Times υποστηρίζουν πως δήλωσε «το ότι είμαι μητέρα μου δίνει προβάδισμα» – Η ίδια το διαψεύδει και δηλώνει αηδιασμένη

 

Επεισοδιακά ξεκίνησε η εκστρατεία για την ανάδειξη της νέας πρωθυπουργού της Βρετανίας μετά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Times του Λονδινου σύμφωνα με το οποίο η Άντρεα Λίντσομ, η οποία κατετάγη δεύτερη στην τελευταία φάση των εσωκομματικών εκλογών των Συντηρητικών, είπε ότι «το ότι είμαι μητέρα μου δίνει προβάδισμα έναντι της Μέι».
Η ίδια η Λίντσομ με ανάρτησή της στο Twitter δήλωσε αηδιασμένη με το εξώφυλλο υποστηρίζοντας ότι ειπε το ακριβώς αντίθετο από αυτό που υποστηρίζει η εφημερίδα.

Από την πλευρά της η εφημερίδα επιμένει στα όσα αναφέρει στο πρωτοσέλιδο και μάλιστα ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter το ηχητικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Λίντσομ προκειμένου ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Η Μέι, η οποία αποτελεί το φαβορί για να διαδεχθεί τον Ντέιβιντ Κάμερον στην πρωθυπουργία, δεν έχει προβεί σε κανένα σχόλιο για το δημοσίευμα ή για τη διάψευση της Λίντσομ.

Ουδέτερη στάση κράτησε και ο απερχόμενος Βρετανός πρωθυπουργός ο οποίος επιμένει ότι «δεν θέλω να παίξω κάποιο ρόλο στην κούρσα της διαδοχής».
Πηγή protothema.gr

Comments are closed.