Σκελετοί…

Μαραγκουδάκη

Σκελετοί...

Ήταν θέμα χρόνου να φέρει η Μαραγκουδάκη το trash στο Φάληρο

 

Jesus και πάλι Jesus! Κοιτάξτε εδώ φωτο από τη νέα σειρά του Σκάι «Προδοσίες», καθημερινή παρακαλώ, που με μεγάλη χαρά ανακοινώνει το channel! Μιλάμε για εντελώς βγαλμένο από άλλη εποχή! Κόψτε φάτσες: Σοφιανός! (ναι υπάρχει ακόμα αυτός), Παλαιολόγου (άλλη από το σεντούκι), Νινιός (άλλος σκελετός), Σόμμερ και τα υπόλοιπα μπουμπούκια! Πού τους ξέθαψαν Jesus μου και Christ μου!

Πάτος
Δηλαδή τα sorry μας βρε guys, αλλά αυτό ήταν τόσα χρόνια ο Σκάι και μας δούλευε; Ένα χαζοκάναλο που ζηλεύει τις σαχλοσαπουνόπερες των απέναντι και που δεν μπορούσε να τις έχει και τώρα που οι ανταγωνιστές (βλ. Mega) καταρρέουν, βρήκε την τέλεια ευκαιρία να τις αποκτήσει; Για όνομα βρε guys! Σεβαστείτε το history σας!

Π@π@ριες
Δηλ. τόσα χρόνια μάς πλασαριζόταν το channel του Φαλήρου ως το σοβαρό με τα ντοκιμαντέρ του, την ενημέρωση του κτλ και όλα ήταν μια μούφα; Αυτοξεφτιλίζεται με τέτοιον τρόπο τώρα, εντάσσοντας τέτοιες π@π@ριές στο πρόγραμμα του; Και τις πανηγυρίζουν που βάζουν πρώτη φορά μυθοπλασία; Ας έμεναν στην αξιοπρέπεια!

Να τη χαίρεστε!
Καλά η δε Μαραγκουδάκη την προμοτάρει λέγοντας ότι «πρόκειται για μια σειρά με ξεχωριστό περιεχόμενο σε σχέση με ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα και με ιδιαίτερη πλοκή που αναφέρεται ακόμα και σε θέματα που αφορούν τη διεθνή πραγματικότητα»… Στην κοσμάρα της την τρασαδούρα τούτη! Την παγκοσμιοποιημένη!

Opinion
Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.