Με 25άρια κλείνει τη σεζόν το δελτίο ειδήσεων του STAR

Ζαχαρέα

Δυσθεώρητες τηλεθεάσεις για ενημέρωση, παρά το σκληρό ανταγωνισμό των καθημερινών σειρών του ANT1

Εντυπωσιακή αυλαία ρίχνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR σε μια κατά κοινή ομολογία πολύ καλή χρονιά σε τηλεθέαση… Αφού στο finish των τελευταίων δύο εβδομάδων η Μάρα Ζαχαρέα κατάφερε να εκτοξεύσει το δελτίο σε δυσθεώρητα νούμερα που θυμίζουν άλλες εποχές!

Συγκεκριμένα τις τελευταίες ημέρες το δελτίο ειδήσεων του STAR που δεν έχει αντίπαλο άλλο δελτίο, αλλά έχει κάτι «χειρότερο» να ανταγωνιστεί, όπως είναι τα «Δίδυμα φεγγάρια» του ΑΝΤ1, κατάφερε να σημειώσει 25άρια και 26άρια… Αμελητέο όμως δεν μπορεί να είναι ούτε η επανάληψη του MEGA την ίδια ώρα «Το κόκκινο δωμάτιο» που συγκεντρώνει 20άρια στα νεανικά κοινά!

Πρόκειται λοιπόν για πρωτόγνωρα νούμερα, μιας και τόσο υψηλές τηλεθεάσεις – για την ακρίβεια, κάτι λιγότερο, σημείωναν τα δελτία ειδήσεων του MEGA και του ANT1 στις αρχές της οικονομικής κρίσης που ακόμη είχαν δυνατά lead in που συγκέντρωναν 30άρια και 35άρια και τα δελτία κατάφερναν να συγκρατηθούν κάπου μεταξύ του 20% και του 23%.

Η σημερινή όμως εκδοχή του δελτίου ειδήσεων του STAR, χωρίς δηλαδή lead in και με αντίπαλο την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, δεν είναι μόνο εντυπωσιακή για ενημέρωση, είναι και ενθαρρυντική για ένα πεδίο της τηλεόρασης αρκετά παρεξηγημένο!

Comments are closed.