«Του έκανε δύο γρατζουνιές με ένα μαχαιράκι»

Απίστευτη πρόκληση από την αδερφή του Ρουπακιά

«Με το χέρι έκοβε το ψωμί, δεν ήταν έμπειρος με το μαχαίρι» ισχυρίστηκε η Χρυσούλα Ρουπακιά για τον αδερφό της. «Και το κρέας;», αναρωτήθηκε η πρόεδρος του δικαστηρίου, με την αδερφή του χρυσαυγίτη να απαντά ότι και το κρέας το έκοβε με το χέρι

«Του έκανε δύο γρατζουνιές με ένα μαχαιράκι»

Σε μία άνευ προηγουμένου πρόκληση προχώρησε η αδερφή του Γ. Ρουπακιά, Χρυσούλα, κατά την κατάθεσή της, καθώς ισχυρίστηκε ότι ο καθ’ ομολογία δολοφόνος του Παύλου Φύσσα προσπάθησε με ένα μικρό μαχαιράκι να… υπερασπιστεί.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι τον χρυσαυγίτη αδερφό της τον τράβηξαν 3-4 άτομα από το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να σηκώσει ένα μαχαιράκι για να προστατευτεί, κάνοντας «δύο γρατζουνιές».

«Με το χέρι έκοβε το ψωμί, δεν ήταν έμπειρος με το μαχαίρι» ισχυρίστηκε η Χρυσούλα Ρουπακιά για τον αδερφό της. «Και το κρέας;», αναρωτήθηκε η πρόεδρος του δικαστηρίου, με την αδερφή του χρυσαυγίτη να απαντά ότι και το κρέας το έκοβε με το χέρι…

Σημειώνεται ότι νωρίτερα οι αστυνομικοί είχαν προχωρήσει στην προσαγωγή ενός χρυσαυγίτη καθώς επιχείρεσε να μπει στο εφετείο με σουγιά. Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες, είχε μπλούζα που στο πίσω μέρος, στο ύψος του λαιμού, έγραφε Ες-Ες.
Πηγή avgi.gr

Comments are closed.