Κυρίαρχος στην ενημέρωση ο ΣΚΑΙ

 

Κοσιώνη - Τσίμας

Έδωσε ρέστα στα γεγονότα της Νίκαιας και της Τουρκίας

Στο νέο μεγάλο κανάλι μετά την απαξίωση του MEGA από τους μετόχους του, εξελίσσεται ο ΣΚΑΙ. Κατά κοινή ομολογία το κανάλι του Φαλήρου έχει μετατραπεί στον απόλυτο κυρίαρχο της ενημέρωσης… Κανένας άλλος ιδιωτικός σταθμός δεν μπορεί να συγκριθεί με το ενημερωτικό εκτόπισμα του σταθμού!

Την ώρα που τα άλλα κανάλια κατήργησαν την ενημέρωση… Ο ΣΚΑΙ επένδυσε στην ενημέρωση και κέρδισε! Στην Ελλάδα της κρίσης ο ΣΚΑΙ είναι ο μόνος σταθμός που έχει ρίξει χρήματα για να ενισχύσει και να κατοχυρώσει την ειδησεογραφική του φυσιογνωμία!

Δεν είναι μόνο ο μηχανισμός και τα αντανακλαστικά του συστήματος που διαθέτει… Είναι η δομή και η φυσιογνωμία του σταθμού… Που κατασκευάστηκε λες για να καλύπτει και την πιο ακραία έκτακτη επικαιρότητα! Και το κάνει φυσικά, δεν φαίνεται η προσπάθεια που κρύβεται από πίσω… Τελευταίο παράδειγμα, τόσο η Νίκαια της Γαλλίας όσο και η απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία. Και μάλιστα στην πρώτη γραμμή τοποθέτησε τη Σία Κοσιώνη (που έλεγε συνέχεια είμαστε άυπνοι) και τον Παύλο Τσίμα… ξενυχτώντας και μεταδίδοντας τις εξελίξεις!

Comments are closed.