Ναυάγησε το σχέδιο συνεργασίας Καλογρίτσα – Βρυώνη

Καλογρίτσας – Βρυώνης

Ατομικά θα πορευτεί ο καθένας για τη διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας

Δεν φαίνεται να στεριώνει η «κουμπαριά» του Νίκου Ευαγγελάτου… Αφού η επιχείρηση «παντρειά», μεταξύ των δυο επιχειρηματιών Χρήστου Καλογρίτσα και Φίλιππου Βρυώνη για να προχωρήσουν από κοινού στη διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας, δεν προχωρά!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός δημοσιογράφος απέτυχε να αλλάξει τα «στέφανα», παρά τις υψηλές προσδοκίες και τις πιέσεις συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων που επίσης συμμετέχουν στο διαγωνισμό που είναι σε εξέλιξη… Το αποτέλεσμα λοιπόν ήταν να «ναυαγήσει» η προσπάθεια δημιουργίας κονσόρτσιουμ, αλλά και «δορυφόρων» στο νέο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο που θα αναδείξει η δημοπρασία του Αυγούστου!

Έτσι οι δύο επιχειρηματίες θα συνεχίσουν τη «μοναχική» τους πορεία στη διάρκεια της διαδικασίας για την ανάδειξη των τεσσάρων καναλαρχών… Με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά πλέον, δεδομένου ότι στο τέλος θα μείνει όποιος έχει πρόθεση να ποντάρει τα περισσότερα χρήματα.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν είναι σαφές ποιος από τους δύο θα αντέξει να φθάσει στο τέρμα… Άλλωστε ως γνωστόν όταν φθάνει η ώρα της αλήθειας πολλά αλλάζουν και πολλοί την κάνουν γυριστή… Ακόμη και οι λαγοί! Η τηλεόραση είναι ακριβό σπορ και ειδικά τώρα που προϋποθέτει οι επίδοξοι καναλάρχες να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Κάτι που δεν συνέβαινε μέχρι σήμερα… Μιας και ο καθένας μπορούσε εκμεταλλευόμενος το ψώνιο δεκάδων ψευτό – celebrities να το «παίζει» καναλάρχης, ακόμη και από γειτονική χώρα!

Comments are closed.