Θλιβερός!

Καψής

Σε μοιραίο πρόσωπο για το MEGA εξελίσσεται ο Μανώλης Καψής μετά και το χθεσινό μεγαλοπρεπές «άδειασμα» του επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα στην Επιτροπή της Βουλής, ότι ο δημοσιογράφος κινείται αυτοβούλως και δεν εκφράζει, αλλά και ούτε εκπροσωπεί τους μετόχους!

Δυστυχώς για τον Μανώλη Καψή η εξέλιξη δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη… Για το ρόλο του όλο αυτό το διάστημα που το κανάλι και οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε αναβρασμό!

Θα ήταν προτιμότερο να λειτουργούσε ως γραφείο Τύπου των μετόχων και να έπαιρνε εντολές… Άλλωστε στέλεχος του καναλιού είναι… Ο διευθυντής ειδήσεων… Θα είχε κάποια «ελαφρυντικά»… Θα είχε κάποιους να τον υπερασπιστούν σήμερα… Δεν υπάρχει όμως κανείς, ούτε καν οι μέτοχοι του καναλιού για τους οποίους υποτίθεται ότι έκανε ό,τι έκανε!

Κι αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα: αυτά που έκανε και που έλεγε στους εργαζόμενους… Δίνοντας ελπίδες ότι θα λυθεί το πρόβλημα του MEGA… Ότι δήθεν οι μέτοχοι είναι κοντά στη λύση… Ότι θα πληρωθούν! Αλήθεια, πόσες φορές δεν είπε στους εργαζόμενους ότι θα πληρωθούν και διαψεύστηκε; Πώς είναι δυνατόν όμως, να έταζε χρήματα σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης; Πόσο θράσος χρειάζεται;

Για τα υπόλοιπα… Ότι η κυβέρνηση κλείνει το MEGA… Απάντησε ο ίδιος ο Φώτης Μπόμπολας… Άλλωστε από νωρίς είχαμε επισημάνει με αναρτήσεις μας ότι αυτό είναι μέρος του show που είναι «εθισμένος» να δίνει από τα τηλεοπτικά «παράθυρα»… Για αυτό και είναι ελάσσονος σημασίας θέματα…

Το μείζον λοιπόν δεν είναι η άποψη του Μανώλη Καψή για το ποιος κλείνει το MEGA… Είναι δικαίωμά του να πιστεύει και να λέει ό,τι θέλει… Το μείζον είναι ότι έλεγε ψέματα σε ανθρώπους απλήρωτους και εν δυνάμει άνεργους… Ότι θα πληρωθούν… Ότι όλα θα πάνε καλά… Βάλτε πλάτη… Κι άλλα ωραία αγωνιστικά! Αυτό είναι το πρόβλημα.

Πώς θα αντικρίσει σήμερα όλους αυτούς τους ανθρώπους… Τι θα τους πει; «Ομολογώ δεν καταλαβαίνω»;

Πόσο θλιβερός!

Comments are closed.