Το Mega επιμένει για το φάκελο

Mega (logo)

Επιμένει η εταιρεία «Τηλέτυπος» πως ο φάκελος που κατατέθηκε για τη συμμετοχή του Mega στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες είναι ολοκληρωμένες και δεν έχει ελλείψεις. Η ανακοίνωση της εταιρείας έρχεται μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του Φώτη Μπόμπολα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.

Η ανακοίνωση της «Τηλέτυπος» αναφέρει ότι δεν υπάρχουν ελλείψεις στον φάκελο του Mega.

Αναλυτικά:
“Η εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ σε απάντηση των πρόσφατων ανακριβών αιτιάσεων της Γ.Γ.Ε.Ε. για συγκεκριμένες «δήθεν» ελλείψεις βεβαιώσεων από το φάκελο της, που υποβλήθηκε σε διαγωνιστική διαδικασία για αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, έδωσε στο φως της δημοσιότητας, – διαψεύδοντας την-, το σύνολο των συγκεκριμένων αυτών βεβαιώσεων, των κατά περίπτωση αρμόδιων φορέων και αρχών, που προσκομίστηκαν έγκαιρα και έγκυρα στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Στις διαρροές που επαναφέρουν το θέμα των «δήθεν» ελλείψεων, η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ επιβεβαιώνει εκ νέου τα όσα ήδη έχει δώσει στην δημοσιότητα, στο πλαίσιο, της αληθινής πληροφόρησης και σε απάντηση των όποιων σκοπιμοτήτων.”

Η ανακοίνωση της «Τηλέτυπος» έρχεται μία ημέρα μετά την κατάθεση του Φώτη Μπόμπολα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, ο οποίος επέρριψε ευθύνες για την κατάσταση στο Mega στους μετόχους, ενώ «άδειασε» και τον Μανώλη Καψή για τις τελευταίες δηλώσεις τους.

«Ο διευθυντής ειδήσεων του MEGA δεν είχε τέτοια εντολή από το Διοικητικό Συμβούλιο και δεν είχε πάρει καμία τέτοια κατεύθυνση από το Διοικητικό Συμβούλιο της “Τηλέτυπος”» δήλωσε και πρόσθεσε πως το διοικητικό συμβούλιο της «Τηλέτυπος» έχει καιρό να συνεδριάσει.

Σημείωσε, μάλιστα, επί λέξει ότι «για τη σημερινή κατάσταση του Mega φταίνε οι μέτοχοί του» αποκαλύπτοντας ότι στη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται ο ίδιος δεν επιθυμεί να μετέχει.

Ο Φώτης Μπόμπολας τόνισε ότι αναφορικά με τις καθυστερήσεις στη μισθοδοσία των εργαζομένων υπάρχουν 25 εκατ. ευρώ που έχουν προέλθει από τα έσοδα της ταινιοθήκης, τα οποία είναι δεσμευμένα από τις τράπεζες και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μισθοδοσία.

«Ο ίδιος ενίσχυσα το Mega μέσω της εταιρείας ΑΝΩΣΗ Α.Ε. Πήρα δάνειο, βάζοντας υποθήκη το σπίτι μου, για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, όμως υπάρχουν μέτοχοι που συμμετέχουν και σε άλλα μέσα ενημέρωσης και δεν ενδιαφέρονται. Σε ό,τι με αφορά έκανα ότι μπορούσα» πρόσθεσε.
Πηγή efsyn.gr

Comments are closed.