Η μιντιακή εκδοχή του εσωκομματικού χαμού στη ΝΔ από το σκάνδαλο Γεωργίου

Μιχελάκης - Καψής - Μανδραβέλης

Τουρλουμπούκι έχουν γίνει εδώ και μια εβδομάδα πάλι στη ΝΔ… Με το σκάνδαλο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ… Και την απόφαση Κυριάκου να απαγορεύσει την έκδοση ανακοίνωσης για το θέμα…

Ωστόσο, μεγαλύτερο ενδιαφέρον ακόμη και από τις εσωκομματικές ισορροπίες… Αλλά και τη στάση που κρατάει η σημερινή ηγεσία του κόμματος απέναντι στην κυβέρνηση Καραμανλή… Έχει ο τρόπος που αποτυπώνεται όλο αυτός ο χαμός στα νεοδημοκρατικής επιρροής media.

Μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν η σκόνη που έχει σηκώσει από το site του ο πρώην υπουργός του Σαμαρά, Γιάννης Μιχελάκης… Βγάζοντας στη σέντρα με φοβερό ρεπορτάζ τη σημερινή ηγεσία που απαγόρευσε κάθε δημόσια τοποθέτηση… Φωτίζοντας παράλληλα το ρόλο του Θεόδωρου Σκυλακάκη της «Δράσης» που επιστρέφει στο κόμμα μέσω Μητσοτάκη… Και τη στήριξη που παρέχει στον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ… Κάνοντας επίθεση στα πεπραγμένα της κυβέρνησης Καραμανλή! (Ουφ)…

Μιλάμε για ζαλούρα! Δεν υπάρχει το τι παιχνίδια παίζονται… Ό,τι πρέπει για ποδαρικό στα νέα γραφεία του κόμματος στο Μοσχάτο!

Απέναντι όμως στον Μιχελάκη που έχει προκαλέσει σαματά με τα δημοσιεύματά του στη Μητσοτακική ΝΔ… Πετάγεται από το πουθενά ο Πάσχος Μανδραβέλης της «Καθημερινής» – κι αφήνοντας για λίγο την αντιπολίτευση στα πεπραγμένα της κυβέρνησης Τσίπρα… Πιάνει την κυβέρνηση Καραμανλή για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, για το ποιος διόγκωσε τα ελλείμματα… Ένα πράγμα, πού σε πονεί και πού σε σφάζει!

Θαυμάσια κατάσταση!

 

ΥΓ Μέχρι και ο Παντελής Καψής όμως πήρε θέση για να «καρφώσει» την αδυναμία του Κυριάκου να μιλήσει για τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ… Λέγοντας «Αν δεν μπορεί να πει κουβέντα για αυτό… να τις βράσω τις μεταρρυθμίσεις που επαγγέλλεται»

 

Δείτε τι έγραψε στο Facebook:

Καψής - fb

Comments are closed.