Τι κοινό έχουν Κοντομηνάς και Αυτιάς που είναι για ρεκόρ Γκίνες!

Κοντομηνάς - Αυτιάς

Θα μπορούσε να καταγραφεί στα ρεκόρ Γκίνες… Αφού αυτό που συμβαίνει με την περίπτωση του Δημήτρη Κοντομηνά στον ALPHA και στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ Γιώργο Αυτιά… Δεν έχει προηγούμενο!

Είναι μοναδικό… Πρωτόγνωρο σε μια χώρα όπως η Ελλάδα με 7 χρόνια αδυσώπητης κρίσης… Κι αυτοί οι δύο άνθρωποι να μη χρωστάνε ούτε ένα ευρώ!

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Αυτιάς όταν πριν λίγες εβδομάδες έπεσε θύμα συκοφάντησης από εφημερίδα που τον κατηγορούσε στο πρωτοσέλιδό της ότι χρωστάει στο ελληνικό δημόσιο περίπου 150.000 ευρώ… Ο δημοσιογράφος όχι μόνο διέψευσε το συκοφαντικό δημοσίευμα, αλλά προσκόμισε χαρτί – το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα, με την υπογραφή του Υπουργείου Οικονομικών το οποίο βεβαιώνει ότι «Ο Γιώργος Αυτιάς του Ιωάννου… Δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ στο δημόσιο»!

Σίγουρα είναι ο μοναδικός έλληνας φορολογούμενος που δεν χρωστάει στο ελληνικό δημόσιο, σε εφορία ή ασφαλιστικά ταμεία… Αναμφίβολα θα πρέπει το ελληνικό κράτος να ανταμείψει μια τέτοια συνεπή συμπεριφορά!

Αντίστοιχα όμως, πρωτόγνωρη είναι και η επιχειρηματική συμπεριφορά του Δημήτρη Κοντομηνά με τον ALPHA… Αφού είναι ο μοναδικός μιντιάρχης που δεν έχει δάνεια στις τράπεζες όπως διαπιστώθηκε και με την κατάθεσή του στην Επιτροπή της Βουλής!

Επιπλέον η περίπτωση του Δημήτρη Κοντομηνά θα πρέπει να λειτουργήσει και ως παράδειγμα προς μίμηση για τους δεκάδες επιχειρηματίες των ΜΜΕ που έχουν μάθει να δουλεύουν τα «μαγαζιά» τους μόνο με δανεικά και αγύριστα!

Comments are closed.