«Βαρύ λαϊκό πρόγραμμα» οι εμφανίσεις Θέμου – Κουρτάκη στην Επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια

Κουρτάκης - Θέμος

Βουλευτής διαχωρίζει τους εκδότες σε μπουζούκια εθνικής και παραλιακής οδού

Σε ορισμένους τουλάχιστον εθνοπατέρες δεν λείπει το χιούμορ! Απόδειξη; Σε ερώτηση πότε θα κληθούν να καταθέσουν στην Επιτροπή της Βουλής που εξετάζει τα δάνεια των ΜΜΕ και των κομμάτων, οι εκδότες Αναστασιάδης, Κουρτάκης… Γνωστός νεαρός βουλευτής απάντησε κοφτά αφήνοντας αλάλου την ολιγομελή παρέα του πριν λυθεί στα γέλια: «Το πρόγραμμα με βαρύ λαϊκό συνεχίζεται μετά τα μπάνια του λαού»!

Ο εν λόγω βουλευτής – άλλωστε δεν το έκρυψε (από την παρέα του), θεωρούσε και θεωρεί «light» εκδοχή και μάλιστα διαχειρίσιμη τους παραδοσιακούς εκδότες, παρά το γεγονός ότι «κουβαλάνε» στις πλάτες τους «κόκκινα» δάνεια δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ… Αφενός, διότι όπως εξηγεί, είναι προβλέψιμοι και αφετέρου «σκοτωμένοι» μεταξύ τους… Κι άρα «ακίνδυνοι» συμπληρώνει!

Αντίθετα οι νέοι εκδότες – πάντα κατά τον νεαρό βουλευτή, είναι απρόβλεπτοι και δύσκολοι παίκτες, διότι λειτουργούν σαν «τυχοδιώκτες… δεν διστάζουν σε τίποτα»!

Μάλιστα ολοκληρώνοντας την ενδιαφέρουσα ανάλυσή του για το εκδοτικό κατεστημένο της χώρας – με όρους πίστας και όχι διαπλοκής, αφού τους θεωρεί όλους διαπλεκόμενους, παλιούς και νέους… Παρομοίασε τους παραδοσιακούς εκδότες με μπουζούκια της παραλιακής οδού και τους νέους με μπουζούκια της εθνικής!

Comments are closed.