Εντυπωσιακή κίνηση της Άμπερ Χερντ μετά το χρυσό διαζύγιο με τον Τζόνι Ντεπ

Το ιλιγγιώδες ποσό των 7 εκατ. δολαρίων που εξασφάλισε μετά τον εξωδικό διακανονισμό από τον πρώην συζυγό της Τζόνι Ντεπ, θα χαρίσει η ηθοποιός Άμπερ Χερντ σε παιδιά που νοσηλεύονται και σε γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποίηση.

Τζόνι Ντεπ - Άμπερ ΧερντΣύμφωνα με το δημοσίευμα του TMZ η 30χρονη ηθοποιός θα δωρίσει όλο το ποσό του συμβιβασμού στην American Civil Liberties Union και στο Children’s Hospital of Los Angeles στο οποίο δούλευε προσφέροντας εθελοντική εργασία για περισσότερα από 10 χρόνια.

«Τα χρήματα δεν έχουν καμία σημασία για μένα. Τα δωρίζω όλα σε νοσοκομείο για άρρωστα παιδιά και σε ίδρυμα για κακοποιημένες γυναίκες. Αυτοί οι άνθρωποι σίγουρα τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από μένα», φέρεται να δήλωσε η ίδια μετά την επιδίκαση της αποζημίωσης.

Όσο για τη σχέση της με το διάσημο ηθοποιό η Amber είπε σε ανακοίνωσή της: «Είχαμε μια σχέση πάθους ενίοτε άστατη, αλλά πάντα μας ένωνε η αγάπη. Εύχομαι ότι καλύτερο στον Depp».

Η Χερντ δήλωσε επίσης ότι δεν θα διεκδικήσει δικαιώματα από τις ταινίες του Depp για τους 15 μήνες που ήταν παντρεμένοι παρόλο που οι δυο τους δεν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.
Πηγή ethnos.gr

Comments are closed.