Ήταν γνωστό ότι θα απαιτηθούν 70 και πλέον ώρες για τη δημοπρασία

Στάθης - Καζακόπουλος

…Κόντρα στους μπουρδολόγους δημοσιογράφους

Στο πλαίσιο της μπουρδολογίας συγκεκριμένης μερίδας δημοσιογράφων που ενημερώνουν τους άτυχους αναγνώστες τους για το τι συμβαίνει στο εσωτερικό του κτιρίου της ΓΓΕΕ που πραγματοποιείται η δημοπράτηση των 4 αδειών… Και επειδή σταθερά καθ’ όλη τη διάρκεια του 3ημέρου, αυτοδιαψεύδονται σε ένα απίστευτο ρεσιτάλ αναξιοπιστίας… Από νωρίς σήμερα το πρωί, έχουν εστιάσει το «ρεπορτάζ» τους μετρώντας τις ώρες που οι υποψήφιοι είναι έγκλειστοι.

Και επάνω σε αυτό στήνουν λογικά, αλλά και παράλογα σενάρια. Δεν υπάρχει αμφιβολία όμως ότι οι συνθήκες είναι απάνθρωπες… Για παράδειγμα πόσο μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος που πρέπει να διαχειριστεί τόσα μεγάλα ποσά, χωρίς να παίρνει αέρα και να οξυγονώνεται το κεφάλι του; Πόσο μπορεί να αντέξει χωρίς ένα μπάνιο… κ.ο.κ

Ωστόσο κι αυτό είναι αρκετά σημαντικό από μόνο του ότι οι υποψήφιοι όλα αυτά τα γνώριζαν! Ναι τα γνώριζαν. Και για τις συνθήκες και για τη διάρκεια που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η δημοπρασία!

Κατά συνέπεια – και ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί κανείς με αυτό που συμβαίνει και πώς συμβαίνει, η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ήταν γνωστή. Δηλαδή ήταν γνωστό στους υποψήφιους ότι θα απαιτηθούν περίπου 70 ώρες!

Μάλιστα η ομάδα υποψηφίων του STAR όταν ολοκληρώθηκε η δεύτερη πρόβα της περασμένης Δευτέρας και επέστρεψαν στις εγκαταστάσεις του καναλιού στην Κηφισιά ήταν από τα πρώτα πράγματα που συζητούσαν ως προς το κομμάτι του πόσο επίπονη είναι η διαδικασία.

Επιπλέον δε, σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο ρεπόρτερ του καναλιού που καλύπτει το θέμα Κώστας Καζακόπουλος, στην ανταπόκρισή του το ανέφερε συζητώντας με τον παρουσιαστή του δελτίου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Οι υποψήφιοι γνώριζαν από τις δύο πρόβες που προηγήθηκαν ότι η διάρκεια της δημοπρασίας θα αγγίξει τις 70 ώρες».

Συμπέρασμα όσες άδειες και να δοθούν και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, δύσκολα θα απαλλαγούμε από τη βαθιά αναξιοπιστία που πλήττει τα ΜΜΕ!

Comments are closed.