Πονοκέφαλος για Τσίπρα οι εργαζόμενοι των καναλιών που δεν αδειοδοτήθηκαν

Τσίπρας - Alpha

Συσκέψεις στο Μαξίμου…

Σε γρίφο με ανεξέλεγκτες διαστάσεις εξελίσσεται για την κυβέρνηση και προσωπικά για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η τύχη των εργαζομένων στα κανάλια που δεν κατάφεραν να αποκτήσουν τηλεοπτική άδεια.

Ο όγκος των απασχολούμενων σε αυτά που αγγίζει περίπου τις 2000… Και κυρίως το κύμα αντίδρασης που θα κλιμακωθεί το επόμενο διάστημα… Συνειδητοποιούν στο Μαξίμου ότι δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμος.

Εξετάζονται διάφορα σενάρια σε συσκέψεις που πραγματοποιούνται… Αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί η φόρμουλα, επικοινωνιακά και πρακτικά, για την αντιμετώπιση του προβλήματος που έχει προκύψει.

Και μπορεί στην περίπτωση του MEGA… Η στάση που επέλεξαν οι μέτοχοι του καναλιού, δηλαδή να το εγκαταλείψουν, να ήταν μια βολική εξέλιξη… Για τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς όμως, ALPHA, STAR, αλλά και «Ε TV» η κατάσταση είναι διαφορετική και με άλλα χαρακτηριστικά… Δεδομένου ότι τουλάχιστον στα δυο πρώτα κανάλια, οι ιδιοκτησίες τους καταβάλλουν κανονικά τη μισθοδοσία, τις ασφαλιστικές εισφορές, τα δάνειά τους (όπου υπάρχουν) είναι ενήμερα, ενώ και οι δυο φημίζονται για το νοικοκύρεμα των «μαγαζιών» τους.

Comments are closed.