Μιλάει και η Μαρία Σπυράκη για (νέα) διαπλοκή που έπαιρνε στο μαξιλάρι της ειδήσεις!

Μαρία Σπυράκη

«Κυρίως μέσα από μια νέα διαπλοκή μπορεί να το πληρώσει πολλαπλά ο έλληνας φορολογούμενος» αυτό είναι το συμπέρασμα της Μαρίας Σπυράκη από την ολοκλήρωση της αδειοδότησης!

Δήλωση μιας νέας πολιτικού για μια – συνειδητά, αρρύθμιστη αγορά για 27 χρόνια, με στόχο να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα κρατικοδίαιτων μιντιαρχών.

Αλλά και δήλωση μιας πρώην δημοσιογράφου  που στις εκλογές του 2014 είχε ομολογήσει  σε εκπομπή, «Γνώριζα ότι τροφοδοτούνταν οι τράπεζες από τον Μάιο έως τον Ιούνιο με μετρητά, διότι υπήρχε μεγάλη απόσυρση χρημάτων…. Αλλά η συνείδησή μου, ως πολίτη, ως Ελληνίδας, δεν μου επέτρεψε να δω το δημοσιογραφικό μου συμφέρον. Εκτίμησα ότι δεν έπρεπε να το πω. Το πήρα στο «μαξιλάρι μου»!

Άρα έχει νόημα να σταθεί κανείς στο «Νέα διαπλοκή»; Ή ότι αυτό το λέει η Μαρία Σπυράκη; Όχι δεν έχει κανένα νόημα! Η Μαρία Σπυράκη – δυστυχώς, διότι είναι νέα πολιτικός, πολιτεύεται αναπαράγοντας ένα εξοφλημένο μοντέλο που η κοινωνία και είναι απορία γιατί δεν το βλέπει, του έχει γυρίσει την πλάτη. Άλλωστε η χρεοκοπία του τόπου και του πολιτικού συστήματος έχει υπογραφή.

Comments are closed.