Ανησυχία για την ένταση της αντιπολίτευσης

Μπάμπης - Πορτοσάλτε - Πιτταράς

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι βασικοί σχολιαστές του ΣΚΑΙ, ανάμεσά τους, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Άρης Πορτοσάλτε και ο Γιάννης Πιτταράς, που φιλοξενούνται από το πρωί έως αργά το βράδυ σε όλες τις εκπομπές εκφράζουν με τις απόψεις τους τη γραμμή του σταθμού… Η οποία – όπως φαίνεται στα «παράθυρα», δεν απέχει και πολύ από την προσωπική τους άποψη! Αυτό είναι το καλό της υπόθεσης!

Για αυτό άλλωστε η αντιπολιτευτική στάση του καναλιού και συνολικά το όλο «στήσιμο» – αναμφισβήτητα, είναι άκρως εμπορικό και έχει αυξήσει κατακόρυφα τις τηλεθεάσεις των εκπομπών.

Ωστόσο κάποιοι – ακόμη και από τη διοίκηση του Φαλήρου, έχουν αρχίσει να ανησυχούν… Όχι για τη γραμμή, όσο για το εύρος της έντασης με την οποία εκφράζεται η αντιπολιτευτική στάση του σταθμού… Επισημαίνοντας την ανάγκη να πέσουν έστω και κατά ελάχιστο οι τόνοι… Προκειμένου να αποφύγουν την παγίδα που έπεσε το MEGA… Με συνέπεια οι τηλεθεατές να απαξιώσουν το ενημερωτικό του προϊόν! Αλλά και για να αποφεύγονται οι φράσεις από τα χείλη των κυβερνητικών καλεσμένων «είστε γραφείο Τύπου» που απευθύνουν σε ορισμένους από τους σχολιαστές και προσβάλλει συνολικά το σταθμό!

Comments are closed.