Βορίδης στο Ακραίως: Προσβλητική και προκλητική η ομιλία Τσίπρα

Χατζής

«Προκλητική και προσβλητική», χαρακτήρισε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, τη χθεσινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας στην εκπομπή Ακραίως και τον Τάκη Χατζή.

Ο κ. Βορίδης έσπευσε να αιτιολογήσει τους λόγους που χαρακτήρισε με αυτό τον τρόπο την ομιλία του πρωθυπουργού.

«Είναι προσβλητικό για έναν πολίτη να του λέει ότι δεν έχουν μειωθεί οι συντάξεις .Είναι προσβλητικό το να εμφανίζεται ως υλοποίηση μιας δεσμεύσεως. Είναι προσβλητική για τον αγροτικό κόσμο, να έρχεται να του λέει ότι προστάτευσε το εισόδημά του», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας «4πλασίασε τους φόρους στους αγρότες και τους μείωσε τις αγροτικές επιδοτήσεις, τους αύξησε τις εισφορές του ΟΓΑ», τόνισε χαρακτηριστικά. «Είναι προκλητικό για τους ανασφάλιστους, να λέει ότι τους κάλυψε από τη στιγμή που ξέρει ότι υπουργικές αποφάσεις Γεωργιάδη και Βορίδη το είχαν κάνει».

Ενώ σχετικά με τους πλειστηριασμούς ο βουλευτής της ΝΔ, τόνισε πως:
«Ήμασταν στο σύνθημα κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, τώρα έχουμε πλειστηριασμούς»

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βορίδης: «Τα πλεονάσματα είναι συναρτημένα με τους ρυθμούς ανάπτυξης . Η διαπραγμάτευση του πρώτου 6μηνου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ γύρισε την οικονομία χρόνια πίσω».«Δεν ακούσαμε, στην χθεσινή ομιλία ούτε ένα συγκεκριμένο μέτρο ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας», επεσήμανε.

Comments are closed.