Πολύ δουλειά για να πάει χαμένη

Ζαχαρέα - Μακρή

…Μεταξύ επιχειρηματικών υπολογισμών και κυβερνητικών επιλογών

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το STAR είναι ένα κανάλι πρότυπο ως προς τη διαχείριση των οικονομικών του, μαζεμένο, τακτικό και πάνω απ’ όλα συνεπές απέναντι στους εργαζόμενους. Άλλωστε είναι και τα βασικά επιχειρήματα που ακούγονται και ορθώς τα επικαλούνται πολλοί, όταν αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να κλείσει ένα τέτοιο «μαγαζί» που όλοι οι επαγγελματίες του χώρου θα ήθελαν να δουλέψουν!

Το STAR όμως δεν είναι μόνο αξιοζήλευτοι αριθμοί σε τάξη… Είναι και οι άνθρωποι… Αυτοί που το σήκωσαν ψηλά, σε νούμερα τηλεθέασης, εγκυρότητα, αξιοπιστία και σοβαρότητα. Όπως έκανε με σκληρή δουλειά η ομάδα του δελτίου ειδήσεων… Ένα δελτίο με ενημέρωση, δυναμικό, χωρίς κραυγές, πρώτο σε τηλεθέαση.

Από τα πιο ψύχραιμα της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιάστρια τη Μάρα Ζαχαρέα και στο σχολιασμό την Κάτια Μακρή, κάθε βράδυ δίνουν το στίγμα τους, με αξιοπρέπεια και σεβασμό στην ενημέρωση του τηλεθεατή.

Το STAR λοιπόν δεν είναι μόνο ελκυστικοί αριθμοί… Είναι οι σοβαροί επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι που το ανέδειξαν… Ένα πολύτιμο ανθρώπινο κεφάλαιο που δεν πρέπει να χαθεί, μεταξύ επιχειρηματικών υπολογισμών και κυβερνητικών επιλογών!

Comments are closed.