Ανεβάζουνε το budget του Μαρινάκη τα νέα μηχανήματα για HD

Μαρινάκης

…που δεν διαθέτει το στούντιο της Παιανίας, αλλά απαιτεί ο νόμος Παππά

Καθημερινά όλο και φουσκώνει ο λογαριασμός για το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη… Άλλωστε από την πρώτη στιγμή σημειώθηκε ότι η επιλογή του εφοπλιστή να χτίσει από μηδενική βάση κοστίζει πολύ περισσότερο… Φαίνεται όμως ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει αποφασίσει να ρίξει χρήμα, γνωρίζοντας ότι είναι ο μόνος τρόπος για να χτίσει κάτι σοβαρό.

Ωστόσο όπως είναι φυσικό για αρχή… Διαρκώς προκύπτουν νέα έξοδα, ενώ κάποια από αυτά δεν ήταν προγραμματισμένα.

Έτσι, με δεδομένο ότι ο νόμος Παππά προβλέπει την εκπομπή των τεσσάρων νέων καναλιών σε HD… Συνεπάγεται αυτόματα τεράστια έξοδα μερικών εκατομμυρίων ευρώ για τα μηχανήματα που θα υποστηρίξουν τη συγκεκριμένη τεχνολογία.

Το στούντιο της Παιανίας από το οποίο θα βγαίνει το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη – όπως αποκάλυψε εχθές το Enimerosi24, δεν διαθέτει τον ανάλογο εξοπλισμό, δεδομένου ότι τα μηχανήματα είναι παλιάς τεχνολογίας… Και μοιραία πρέπει να γίνουν κάποιες νέες επενδύσεις… Οι οποίες είναι εξαιρετικά κοστοβόρες… Αν αναλογιστεί κανείς ότι μόνο για μονταζιέρες και κονσόλες που υποστηρίζουν HD υπολογίζεται ότι απαιτούνται περίπου 3 έως 3,5 εκατομμύρια ευρώ!

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος των δύο νέων επικεφαλής τεχνικών του Μαρινάκη οι οποίοι βρίσκονται αυτές τις ημέρες στο Άμστερνταμ στη γνωστή έκθεση τεχνολογίας… Αποφασίζουν λοιπόν να αγοράσουν μια σύγχρονη κονσόλα. Γυρνάει ο ένας και ρωτάει τον άλλον, μάλλον ρητορικά, αφού φάνηκε ότι δεν περίμενε απάντηση, «Θα ταιριάζει με τα μηχανήματα του Νίνο (ενν το στούντιο της Παιανίας)» σηκώνοντας τα μάτια για να κοιτάξει το συννεφιασμένο ουρανό της πόλης με τα καλύτερα μουσεία του κόσμου!

Comments are closed.