Υπήρξε ή όχι συνάντηση Παππά – Κοντομηνά;

Παππάς - Κοντομηνάς

Θα μείνουμε με την απορία, διότι η εφημεριδα “Παραπολιτικά” που αναφέρεται στο θέμα… Φιλοξενεί και τις δυο εκδοχές! Ναι σωστά διαβάσατε! Υπάρχει ρεπορτάζ και για συνάντηση του υπουργού με τον καναλάρχη, αλλα και ρεπορτάζ που υποστηρίζει οτι δεν υπήρξε ποτέ συνάντηση των δυο ανδρών!

Συγκεκριμένα με αναλυτικό ρεπορτάζ η εφημερίδα στις σελίδες των media και μάλιστα με “χτύπημα” στο εξώφυλλο… Υποστηρίζει ότι ο ιδιοκτήτης του ALPHA Δημήτρης Κοντομηνάς επιχείρησε μέσω τρίτων προσώπων να κλείσει ραντεβού με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, αλλά το Μαξίμου – σύμφωνα με την εφημερίδα, έριξε “πόρτα” στον καναλάρχη.

 

Ιδού και το “χτύπημα” στο πρωτοσέλιδο του ένθετου
Υπήρξε ή όχι συνάντηση Παππά - Κοντομηνά;

Την ίδια ώρα στην τελευταία σελίδα του ένθετου της εφημερίδας που υπογράφει ο εκδότης Γιάννης Κουρτάκης και έχει ξεχωριστή βαρύτητα όπως ειναι φυσικό… Αναφέρει ότι σύμφωνα με τις πηγές του ο “Τελευταίος άνθρωπος που είδε ο Κοντομηνάς πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ ήταν ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς”! Και μάλιστα συμπληρώνει ο δημοσιογράφος ότι το πιθανότερο να συζήτησαν το θέμα της συμπόρευσης ALPHA – Καλογρίτσα!

 

Ιδού και το σχετικό απόσπασμα που υπογράφει ο εκδότης
Υπήρξε ή όχι συνάντηση Παππά - Κοντομηνά;
Τωρα ποιο από τα δυο ρεπορτάζ ισχύει δεν γνωρίζουμε! Υποθέτουμε όμως ότι αυτό που υπογράφει ο εκδότης της εφημερίδας – όπως ήδη αναφέρθηκε, οπωσδήποτε έχει μεγαλύτερη βαρύτητα. Φυσικά ο εκδότης “υπογράφει” όλη την εφημερίδα.

Πάντως προκαλεί – επιπλέον, εντύπωση πώς είναι δυνατόν να ξέφυγε ένα τέτοιο θέμα, όταν αφενός είναι το κεντρικό ρεπορτάζ στις σελίδες των media και αφετέρου “χτύπημα” στο εξώφυλλο!

Για αυτό υποθέτουμε ότι η εφημεριδα την ερχόμενη εβδομάδα θα δώσει κάποια εξήγηση και θα απαντήσει στο αρχικό ερώτημα για το αν τελικά έγινε ή όχι συνάντηση Παππά – Κοντομηνά.

Comments are closed.