Αυτό ήταν, χώρισαν…

Η Τζολί ζήτησε διαζύγιο
Μετά από δύο χρόνια γάμου και άλλα 10 σχέσης, το ζεύγος Τζολί-Πιτ, ένα από τα πιο… λαμπερά του Χόλιγουντ, βάζει «τέλος» στη σχέση του και οι δύο ηθοποιοί οδηγούνται στο δικαστήριο για να χωρίσουν για πάντα τις ζωές τους.

Ο Μπραντ Πιτ δεν αγαπάει την Αντζελίνα Τζολί

Την είδηση του διαζυγίου επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της ηθοποιού, η οποία ήταν και αυτή που κατέθεσε το αίτημα διαζυγίου. «Η απόφαση αυτή ελήφθη με στόχο να παραμείνει υγιής η οικογένειά της. Η ίδια δεν θα προβεί σε δηλώσεις και ζητάει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειά της αυτή την χρονική στιγμή» επισήμανε ο δικηγόρος Ρόμπερτ Όφερ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ΤΜΖ, η Τζολί κατέθεσε τα σχετικά νομικά έγγραφα την Δευτέρα. Μάλιστα, φέρεται να ζητά διαζύγιο λόγω ασυμβίβαστων διαφορών μεταξύ του ζευγαριού.

 

Η λαμπερή ηθοποιός φαίνεται ότι αιτείται να διατηρήσει την κηδεμονία των έξι παιδιών του ζευγαριού αλλά ζητά από το δικαστήριο να δώσει δικαιώματα επίσκεψης.

Πηγές κοντά στο ζεύγος δήλωσαν το TMZ ότι η απόφαση της Τζολί σχετίζεται με την ανατροφή των παιδιών. «Ηταν ενοχλημένη με τις μεθόδους του» φέρεται να είπε η ίδια πηγή στο TMZ.

Δεν υπάρχει, όμως, «τρίτο πρόσωπο», όπως πολλές φορές έχουν ισχυριστεί αμερικανικά σκανδαλοθηρικά περιοδικά.

Ήδη, οι… κακές γλώσσες του Χόλιγουντ ισχυρίζονται ότι θα ακολουθήσει δικαστική «μάχη» μεταξύ του ζευγαριού για την κηδεμονία των παιδιών.

Κάτι, το οποίο διέψευσε πηγή κοντά στο ζευγάρι, που μιλώντας σε αμερικανικά ΜΜΕ δήλωσε ότι και οι δύο πλευρές επιθυμούν ένα «φιλικό διαζύγιο».

Το TMZ αναφέρει ότι η Τζολί αρνείται πλέον να ανεχτεί τις «εξαρτήσεις» του Πιτ σε κάνναβη και αλκοόλ. Πηγή φέρεται να δήλωσε ότι οι εθισμοί αυτοί μαζί με προβλήματα «θυμού» του ηθοποιού ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Τζολί που θεώρησε ότι πλέον πρέπει να τον απομακρύνει από την καθημερινότητα των έξι παιδιών τους.

Η αμερικανική εφημερίδα New York Post, όμως, επιμένει ότι η Τζολί αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο επειδή επιβεβαίωσε πως ο σύζυγός της την απατά με την Μαριόν Κοτιγιάρντ.

Το διαζύγιο αυτό είναι το τρίτο για την Τζολί και το δεύτερο για τον Πιτ.
Πηγή ethnos.gr

Comments are closed.