«Θλιμμένος» δηλώνει ο Μπραντ Πιτ ενώ η φημολογία οργιάζει

‘Ελειπε ένα τέτοιο θέμα από την ειδησεογραφία… Που να έχει και την γκλαμουριά του!

Τη «μεγάλη θλίψη» του για την κατάληξη της σχέσης του με την Αντζελίνα Τζολί εκφράζει ο έτερος πρωταγωνιστής του πάλαι ποτέ χολιγουντιανού έρωτα – υπερπαραγωγή, την ώρα που η φημολογία για τα αίτια του διαζυγίου αλλά και τον τρόπο χωρισμού της μεγάλης κοινής περιουσίας τους οργιάζουν.

«Θλιμμένος» δηλώνει ο Μπραντ Πιτ ενώ η φημολογία οργιάζει

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος για αυτό, αλλά εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία πλέον είναι το καλό των παιδιών μας», δήλωσε ο 52χρονος ηθοποιός στο People Magazine μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης – βόμβα του διαζυγίου.

Υπενθυμίζεται πως η 41χρονη Αντζελίνα Τζολί ήταν αυτή που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου έπειτα από δύο χρόνια γάμου και 12 χρόνια κοινής πορείας, που ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε στην μεγάλη οθόνη, επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές.

Την ίδια ώρα η φημολογία για τις αιτίες πίσω από τον χωρισμό δίνει και παίρνει, με τα μισά δημοσιεύματα να εκτιμούν ότι ο λόγος είναι «η διαφωνία της Τζολί για τις ικανότητες του Πιτ στην ανατροφή των παιδιών τους» και τα άλλα μισά να αναφέρονται στην ύπαρξη τρίτου προσώπου, κατονομάζοντας μάλιστα την ηθοποιό Μαριόν Κοτιγιάρ ως την πέτρα του σκανδάλου.

Η είδηση φαίνεται πως έπεσε σαν βόμβα όχι μόνο στο ευρύ κοινό αλλά και στον καλλιτεχνικό κόσμο. Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του Τζορτζ Κλούνεϊ, όταν στη διάρκεια συνέντευξης, ο ρεπόρτερ στο CNN του ζήτησε να σχολιάσει την είδηση.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ εμφανώς αμήχανος είπε: «Δεν το γνώριζα. Λυπάμαι πολύ τότε. Είναι μία δυσάρεστη ιστορία για μία οικογένεια».

Όμως και η δημοφιλής τραγουδίστρια Αντέλ εξέφρασε τη θλίψη της στη διάρκεια συναυλία της στη Νέα Υόρκη, αφιερώνοντας ολόκληρη τη βραδιά στο διάσημο ζευγάρι που τα εκατομμύρια των φαν τους συνήθιζαν να αποκαλούν «Μπρατζελίνα».

Όπως ήταν επόμενο οι χρήστες του Twitter ενεργοποιήθηκαν αμέσως με την πρώην σύζυγο Τζένιφερ Άνιστον να γίνεται πάντως αυτή που κλέβει την παράσταση, παρά το γεγονός ότι δεν έχει προβεί προς το παρόν σε κάποια δήλωση.

Στον απόηχο της είδησης, το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο απομάκρυνε τα ομοιώματα τοποθετώντας ανάμεσά τους τον πρωταγωνιστή του Twilight Ρόμπερτ Πάτινσον.

Ήταν ο δεύτερος γάμος για τον Μπράντ Πιτ και ο τρίτος για την Αντζελίνα Τζολί.

Έξι παιδιά και εκατομμύρια δολάρια
Κι ενώ σκανδαλοθυρικά δημοσιεύματα θέλουν την Ατζελίνα Τζολί να είχε προσλάβει ακόμη και ιδιωτικό ντετέκτιβ για να παρακολουθεί τις εξωσυζυγικές ατασθαλίες του με την γαλλίδα ηθοποιό, το Forbes θέτει μία ακόμη παράμετρο στην είδηση του πολύκροτου διαζυγίου: πώς θα μοιραστεί η κοινή περιουσία του ζευγαριού;

Το πρώην ζευγάρι έχει έξι παιδιά και μία κοινή (από το 2004) περιουσία που ξεπερνάει το μισό δισεκατομμύριο δολάρια. Μόνο από το 2014 (όταν και έγινε ο γάμος τους) μέχρι σήμερα, έχουν κερδίσει 117, 5 εκατομμύρια δολάρια προ φόρων και τελών. Ο Μπραντ Πιτ έχει κερδίσει μόνος του τα 76,5 εκατομμύρια δολάρια-σχεδόν διπλάσια από όσα συνεισέφερε στον οικογενειακό τους προϋπολογισμό η Αντζελίνα Τζολί.

Όταν γνωρίστηκαν το 2004, η περιουσία του Μπραντ Πιτ ανερχόταν στα 315,5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ συνολικά από το 1999 –όταν και μπήκε στη λίστα του Forbes- έχει συγκεντρώσει 379,5 εκατομμύρια δολάρια. Η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται στη λίστα του Forbes έντεκα χρόνια και κατά τη διάρκεια αυτών έχει συγκεντρώσει περιουσία ύψους 239,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Και οι δύο μαζί έχουν συγκεντρώσει 555 εκατομμύρια δολάρια από το 2004 μέχρι σήμερα. Το πώς θα μοιραστεί η κοινή τους περιουσία θα εξαρτηθεί από το αν το ζευγάρι έχει υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο-κάτι που κανείς δεν μπορεί να πει μέχρι στιγμής με βεβαιότητα. Σε αυτήν την περίπτωση, όσα χρήματα ή ακίνητα απέκτησε ο καθένας τους κατά τη διάρκεια του γάμου και της σχέσης τους θα παραμείνουν στην ατομική τους ιδιοκτησία.

Στην απίθανη περίπτωση που δεν έχουν προχωρήσει σε προγαμιαίο συμβόλαιο, θα τα πουν στα δικαστήρια και συγκεκριμένα στα δικαστήρια της Καλιφόρνια που μοιράζουν τα περιουσιακά στοιχεία των ζευγαριών που παίρνουν διαζύγιο πενήντα-πενήντα.
Πηγή ethnos.gr

Comments are closed.