«Δεν πραγματοποιείται καμία έρευνα για κακοποίηση των παιδιών από τον Μπραντ Πιτ»

Ε μα είπαμε και εμείς…

 

Σε διάψευση της οργιάζουσας φημολογίας περί αστυνομικής έρευνας εναντίον του Μπραντ Πιτ για κακοποίηση των παιδιών τους προχώρησε το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες, όπως αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα The Independent.

Μπραντ

Νωρίτερα σήμερα, το ΤΜΖ ισχυρίστηκε ότι ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται υπό αστυνομική έρευνα λόγω πρόσφατης βίαιης έκρηξής του κατά τη διάρκεια πτήσης.

Πηγές κοντά στην οικογένεια «αποκάλυψαν» στο TMZ ότι ο Πιτ άρχισε να πίνει και λίγο αργότερα «ξέφυγε», ουρλιάζοντας στα παιδιά και χειρονομώντας έντονα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ιδιωτικό αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο περίπου στις 8 το βράδυ, και μάρτυρες δήλωσαν πως ο Πιτ συνέχισε την απαράδεκτη συμπεριφορά του και μάλιστα προσπάθησε να φύγει με ένα από τα βυτιοφόρα καυσίμων του αεροδρομίου.

Κάποιος είτε από το αεροπλάνο είτε από την πίστα του αεροδρομίου κατήγγειλε ανώνυμα το περιστατικό στο Τμήμα Παιδιών και Οικογενειακών Υπηρεσιών της πολιτείας. Όπως αναφέρει το TMZ, η Αντζελίνα και ο Μπραντ Πιτ έχει ήδη μιλήσει με την Υπηρεσία, η οποία αναμένεται τώρα να εξετάσει και τα παιδιά. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι πηγές του TMZ λένε πως αυτό το περιστατικό πυροδότησε την Τζολί στο να φύγει από τον Μπραντ την επόμενη μέρα και να καταθέσει αίτηση διαζυγίου λίγες ημέρες αργότερα.

Πηγή κοντά στον Πιτ δήλωσε στο TMZ πως «παίρνει πολύ σοβαρά το θέμα και λέει πως δεν κακοποίησε με κανέναν τρόπο τα παιδιά του» προσθέτοντας πως «είναι ατυχές το γεγονός πως άνθρωποι που εμπλέκονται στην υπόθεση, συνεχίζουν να τον παρουσιάζουν με τη χειρότερη δυνατή εικόνα».
Πηγή ethnos.gr

Comments are closed.