Αναζητούνται νεόνυμφοι που πόζαραν σε ταράτσα στο Χονγκ Κονγκ

Αναζητούνται νεόνυμφοι που πόζαραν σε ταράτσα στο Χονγκ Κονγκ

Το «τυχερό κλικ»: Έτσι χαρακτηρίζει ο Μπράντον Λι την τυχαία φωτογραφία που τράβηξε με drone και δείχνει νεόνυμφους να έχουν ξαπλώσει σε μια ταράτσα στο Χονγκ Κονγκ.

Ο σκηνοθέτης ήθελε να τραβήξει με το drone το ηλιοβασίλεμα, αλλά έδωσε εντολή στο μηχάνημα να επιστρέψει καθώς η μπαταρία του είχε εξαντληθεί.

Μάλιστα, την συγκεκριμένη φωτογραφία, την είδε πολύ αργότερα.

Ο Λι ανέβασε την εικόνα στο διαδίκτυο, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει ποιο είναι το ζευγάρι.

«Ήμουν με ένα φίλο μου και προσπαθούσαμε να τραβήξουμε ένα καλό πλάνο του ηλιοβασιλέματος, αλλά η μπαταρία είχε αρχίσει να εξαντλείται και τότε δώσαμε εντολή στο drone να επιστρέψει. Δεν είδα τίποτα το ασυνήθιστο αρχικά και μόνο αργότερα είδα την χορταριασμένη ταράτσα.

Ο Λι, που μεγάλωσε στις ΗΠΑ, αλλά η οικογένειά του μένει στο Χονγκ Κονγκ, στη συνέχεια δημοσίευσε την εικόνα στο Facebook, ελπίζοντας πως κάποιος θα αναγνωρίσει το ζευγάρι.

Η φωτογραφία, σύμφωνα με τον ίδιο, πιστεύει ότι τραβήχτηκε στην οροφή του ουρανοξύστη J στο Χονγκ Κονγκ και σύμφωνα με τον ίδιο δεν είναι στημένη.

«Τόσοι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως η φωτογραφία είναι στημένη. Είμαι σκηνοθέτης, όχι φωτογράφος γάμου, επομένως δεν έχω κανένα λόγο να κάνω κάτι τέτοιο. Ήταν απλά ένα τυχερό κλικ».

Ωστόσο, επενέβη εν μέρει, στην αρχική φωτογραφία που ελήφθη στις 29 Σεπτεμβρίου.

Στην φωτογραφία περιλαμβάνονταν δύο ακόμη άνθρωποι να στέκονται κοντά στα πόδια του ζευγαριού, προφανώς φωτογράφοι, τους οποίους ο Λι τους εξαφάνισε για να ξεχωρίζει περισσότερο το ζευγάρι.

Προς το παρόν, η ταυτότητα του ζευγαριού, αν όντως είναι πραγματικό ζευγάρι στη ζωή και όχι μοντέλα για κάποια διαφήμιση, παραμένει μυστήριο, παρόλο που ο Λι έκανε έρευνες με τους διαχειριστές του κτιρίου να μην έχουν ακόμη απαντήσει.
Πηγή BBC/ethnos.gr

Comments are closed.