Η Σερ μοιράζει την περιουσία της στην οικογένειά της

Η διάσημη τραγουδίστρια Σερ γιόρτασε τα 70α της γενέθλια – και πιθανόν τα τελευταία της – στις 20 Μαϊου, μοιράζοντας την περιουσία της ύψους 305 εκατομμυρίων δολαρίων στα αγαπημένα της πρόσωπα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Radar.

Σερ

Σύμφωνα με πηγές του RadarOnline, η διάσημη ντίβα αγόρασε άνετα και πολυτελή σπίτια στα δύο της παιδιά ενώ έκανε δώρο στην αδερφή της μια πελώρια έκταση και αποφάσισε να μείνει μαζί της και η μητέρα της, παρόλο που η ίδια αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

«Η Σερ ξέρει πως ο χρόνος της είναι περιορισμένος» δήλωσε στο RadarOnline πρόσωπο εκ των έσω. «Θέλει να αφήσει πίσω της οποιεσδήποτε διαμάχες και να είναι σίγουρη πως όλοι θα είναι καλά όταν εκείνη πεθάνει».
Όπως αναφέρει το Radar, η Σερ δίνει μάχη με τις καταστροφικές συνέπειες της νόσου Epstein-Barr από τη δεκαετία του ’80.

Τώρα η Σερ αποφάσισε να μεταβιβάσει τα ακίνητά της στα μέλη της οικογένειάς της. Σύμφωνα με στοιχεία του περιοδικού, ο επιχειρησιακός διευθυντής και διαχειριστής της περιουσίας της, Γουόρεν Γκραντ, μεταβίβασε ένα κτήμα στο Μαλιμπού που είχε αγοράσει το 2007 έναντι 2 εκατομμυρίων δολαρίων στην αδερφή της Georganne LaPiere Bartylak, τον περασμένο Ιούνιο.

Παρά τις μακροχρόνιες μάχες με τα παιδιά της, τον 47χρονο διαφυλικό Τσαζ και τον μπλεγμένο με ναρκωτικά Elijah Allman, τους αγόρασε πολυτελή σπίτια.

Στον 39χρονο Elijah, αγόρασε ένα αρχοντικό αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπέβερλι Χιλς ενώ στον Τσαζ μεταβίβασε το σπίτι αξίας 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων στο Χόλιγουντ όπου μένει από το 2003.

Η τραγουδίστρια μοιράζεται επίσης το σπίτι της στο Μαλιμπού αξίας 45 εκατομμυρίων δολαρίων με την 89χρονη μητέρα της, αφότου μετακόμισε εκεί από τα περασμένα Χριστούγεννα μετά την εισαγωγή της σε νοσοκομείο.
Πηγή ethnos.gr

Comments are closed.