Ισόβια για τους δολοφόνους της μικρής Άννυ

Η μητέρα καταδικάστηκε σε κάθειρξη έξι ετών

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκαν οι δύο άντρες που σκότωσαν και τεμάχισαν την 4χρονη Άννυ ενώ η μητέρα της μικρής καταδικάστηκε σε κάθειρξη έξι ετών.

ΕΛΑΣ: Αδύνατο να βρεθεί το πτώμα της Αννυ

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε σήμερα στο Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο, το οποίο ανακοίνωσε τις ποινές των κατηγορούμενων.

Στον πατέρα της άτυχης μικρής, Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ ή Σάββα, επιβάλλεται ισόβια κάθειρξη για την ανθρωποκτονία, ποινή φυλάκισης δύο ετών για την περιύβριση νεκρού, δύο ετών για την πράξη της παράνομης οπλοχρησίας και ενός έτους για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία.

Στον Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι) επιβάλλεται ποινή ισόβιας κάθειρξης για την ανθρωποκτονία και από δύο χρόνια φυλάκισης για το αδίκημα της περιύβρισης νεκρού και της παράνομης οπλοχρησίας.

Η απόφαση του δικαστηρίου για τη Δημητρίνα Μπορίσοβα, επιβολή εξαετούς κάθειρξης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ελήφθη κατά πλειοψηφία 4-3, με τους τρεις μειοψηφίσαντες δικαστές (δύο τακτικοί και μία ένορκος) να εκφράζουν την άποψη για επιβολή οκταετούς κάθειρξης.

Στον τέταρτο κατηγορούμενο, ιδιοκτήτη του διαμερίσματος της Μιχαήλ Βόδα, επιβλήθηκε φυλάκιση 12 μηνών για ψευδορκία.
Πηγή ethnos.gr

Comments are closed.