«Δεν θα υποκύψουμε στον εκβιασμό της κυβέρνησης» λένε στα κανάλια

Star - Alpha

Ετοιμάζονται για μετωπική σύγκρουση και ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις

«Δεν θα υποκύψουμε στον εκβιασμό της κυβέρνησης» δηλώνουν οι διοικήσεις των τηλεοπτικών σταθμών που δεν αδειοδοτήθηκαν, μετά την απόφαση του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά να καταθέσει τροπολογία με την οποία θα επιβάλλει αυστηρές ποινές στους σταθμούς που εκπέμπουν παράνομα.

Τόσο στο STAR όσο και στον ALPHA δηλώνουν εξοργισμένοι με την αιφνίδια και εκβιαστική – όπως χαρακτηρίζουν, απόφαση της κυβέρνησης να ρίξει «μαύρο» στα κανάλια… Και τονίζουν ότι δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια.

Είναι σαφές ότι αγριεύει εκ νέου η κατάσταση στον τηλεοπτικό χώρο και αναμένεται να είναι σκληρή η σύγκρουση με την κυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα κανάλια θα αντεπιτεθούν σηκώνοντας κατακόρυφα τους αντιπολιτευτικούς τόνους, σε μια προσπάθεια να επηρεάσουν την κοινή γνώμη, ενώ παράλληλα αναμένονται αντιδράσεις και από την πλευρά των εργαζομένων με δυναμικές κινητοποιήσεις.

Το κλίμα από νωρίς σήμερα το πρωί στους τηλεοπτικούς σταθμούς, τόσο στο STAR όσο και στον ALPHA είναι πολύ βαρύ… πραγματοποιούνται συνεχείς συσκέψεις για να οργανώσουν την αντεπίθεσή τους στην κυβέρνηση… σχεδιάζοντας τα επόμενα βήματά τους… Και κάνουν λόγο για μετωπική σύγκρουση που θα προκαλέσει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να αποκλείουν τις εκλογές!

Comments are closed.