Το STAR προσέλαβε τη Δεναξά

Δεναξά - Τέλλογλου

Ένας φεύγει ένας έρχεται (απαράβατος κανόνας ακόμη και τώρα)…

Δεν γνωρίζουμε αν η μετακίνηση του Τάσου Τέλλογλου από το STAR στον ΣΚΑΙ συνδέεται με τις εξελίξεις γύρω από τις τηλεοπτικές άδειες ή αν επιθυμούσε μεγαλύτερη δημοσιογραφική δραστηριότητα που δεν μπορούσε να του προσφέρει το κανάλι της Κηφισιάς… Όποιοι όμως κι αν είναι οι λόγοι, πρόκειται για μια «διαδρομή» λογική από πολλές απόψεις… Αφού τα πρόσωπα που θα συναντήσει στο Φάληρο είναι πρώην συνεργάτες του (βλ. Παπαχελάς, Τσίμας), με τους οποίους στο παρελθόν έχει υπογράψει σειρά κορυφαίων και αποκλειστικών ντοκιμαντέρ, το προφίλ του καναλιού ταιριάζει απόλυτα με το δικό του (λόγω ενημερωτικού χαρακτήρα) και φυσικά ο ΣΚΑΙ είναι ένα από κανάλια που αδειοδοτήθηκαν.

Την ίδια ώρα όμως που αποχωρεί ο Τάσος Τέλλογλου από το STAR στο δυναμικό του καναλιού – αθόρυβα (δηλαδή χωρίς καμία ανακοίνωση), εντάσσεται η Μαρία Δεναξά. Η δημοσιογράφος το τελευταίο 10ήμερο εμφανίζεται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού δίνοντας ανταποκρίσεις από τη γαλλική πρωτεύουσα.

Είναι γεγονός ότι ο σταθμός δεν είχε ανταποκριτή στο Παρίσι και η Μαρία Δεναξά ήταν ιδανική επιλογή από τη στιγμή που το MEGA έχει σιγήσει. Επιπλέον το 2017 είναι χρονιά εκλογών για τη Γαλλία και το κενό έπρεπε να καλυφθεί.

Ωστόσο από τη συνεργασία της Μαρίας Δεναξά με το STAR, επιβεβαιώνεται ακόμη κι αυτή την ώρα, που όλα είναι ανοιχτά, ότι ο σταθμός συνεχίζει να τηρεί ευλαβικά την πολιτική προσλήψεων που υπακούει στον κανόνα, ένας φεύγει ένας έρχεται… Δείγμα υγιούς επιχειρηματικής αντίληψης και υψηλής αίσθησης ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους που δεν εμπλέκεται ή δεν παρασύρεται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Comments are closed.