Ανήλικος μετανάστης βίασε και σκότωσε κόρη αξιωματούχου της ΕΕ

Σοκ στη Γερμανία
Ένας Αφγανός μετανάστης που είχε φτάσει στη Γερμανία ως ασυνόδευτος ανήλικος ομολόγησε το βιασμό και τη δολοφονία μιας φοιτήτριας ιατρικής, που προσέφερε εθελοντική εργασία σε ένα στρατόπεδο φιλοξενίας προσφύγων.

Ανήλικος μετανάστης βίασε και σκότωσε κόρη αξιωματούχου της ΕΕ

Η Μαρία Λάντενμπούργκερ, η κόρη ενός ανώτερου Ευρωπαίου αξιωματούχου, επέστρεφε από ένα πάρτι στην πανεπιστημιούπολη του Φράιμπουργκ στη Γερμανία όταν δέχτηκε επίθεση στο δρόμο.

Έπεσε θύμα βιασμού ενώ ο δράστης την έπνιξε, με το πτώμα της να βρίσκεται στον ποταμό Ντρέισαμ.

Το σοκαριστικό συμβάν έλαβε χώρα τις 16 Οκτωβρίου ωστόσο οι λεπτομέρειες της δολοφονίας έγιναν γνωστές μόλις μετά τη σύλληψη την Παρασκευή ενός Αφγανού μετανάστη.

Ο άνδρας συνελήφθη όταν κοντά στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε ένα φουλάρι με το DNA του. Το φουλάρι ανήκε στο θύμα.

Οι Αρχές οδηγήθηκαν στον θύτη με τη βοήθεια μιας κάμερας ασφαλείας που βρισκόταν στην περιοχή.

Ο 17χρονος Αφγανός μετά τη σύλληψή του ομολόγησε την ενοχή του. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ο αγνώστων λοιπόν στοιχείων ανήλικος είχε φτάσει τον περασμένο χρόνο στη Γερμανία ως ασυνόδευτος και φιλοξενούνταν σε μια οικογένεια στην πόλη.

Σύμφωνα επίσης με τις αναφορές, η κοπέλα στον ελεύθερο χρόνο της πρόσφερε εθελοντική εργασία σε ένα από τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στο Φράιμπουργκ. Είναι ωστόσο άγνωστο αν είχε έρθει ποτέ σε επαφή με τον κατηγορούμενο πριν από το μοιραίο βράδυ.
Πηγή Express/ethnos.gr

Comments are closed.