Να εξαιρεθεί η ΕΡΤ από την διαφήμιση – χρήσιμα και τα τρία κανάλια

Ναι στην αναδιάρθρωση της κρατικής σαφώς αλλά χρειάζονται και τα τρία κανάλια, δήλωσε ο Γιώργος Αμυράς στην εκπομπή 12-1 του Σαββάτου στον Flash 96. Ο δημοσιογράφος και δημοτικός σύμβουλος τάχθηκε υπέρ στην ύπαρξη τριών καναλιών εθνικής εμβέλειας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι χρειάζονται εκπομπές με συγκεκριμένη θεματολογία όπως για εργασία, ζωοφιλία, τρίτη ηλικία κτλ και όλες αυτές δεν χωράνε σε ένα τηλεοπτικό σταθμό.
Παράλληλα, ανέφερε ότι θα έβγαζε τις διαφημίσεις από την ΕΡΤ γιατί δεν πληρώνονται από εκεί, αλλά από το ανταποδοτικό τέλος.
Δήλωσε ακόμα ότι η διοίκηση της ΕΡΤ προχωρά με σωστά βήματα, ότι οι συμβασιούχοι είναι απαραίτητοι και ότι βγάζουν όλη τη δουλειά.
Όσον αφορά τη σημερινή τους πρεμιέρα με την Ρένια Τσιτσιμπίκου και το «Μένουμε Ελλάδα» δηλώνει ότι είναι εσωτερική παραγωγή της ΕΡΤ με τη βοήθεια του ΕΟΤ, δίνουν έμφαση στην τουριστική βιομηχανία, φθηνούς αλλά υψηλής αξίας τουριστικούς προορισμούς που απαιτούν και οι καιροί της κρίσης, ενώ μπαίνουν και νέες ενότητες φέτος όπως ο επαγγελματικός προσανατολισμός.
Τέλος αποκάλυψε ότι θα βρίσκεται και στην αρχισυνταξία εκπομπής για ποδήλατα, ο μισθός του είναι 2.600 ευρώ (καθαρά) και συμπεριλαμβάνει τρία πράγματα αναφέροντας «δεν εμπλέκομαι με τα οικονομικά, δεν με ενδιαφέρουν».

Comments are closed.